Gratis

Hoogbegaafdheid in Rotterdam

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoogbegaafdheid in Rotterdam

Over dit evenement

Stichting iQ+ brengt alle professionals en relevante organisaties in de regio in kaart en fungeert graag als wegwijzer voor een ieder die zijn/haar weg wil vinden in alle informatie en kennis rondom hoogbegaafdheid.

Hiernaast ondersteunt Stichting iQ+ ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen om samen met alle betrokkenen passend onderwijs te organiseren. Ook in Rotterdam zijn wij sinds korte tijd actief, we komen daarom graag met jou als leerkracht/intern begeleider/onderwijsassistent in contact!

Op dinsdagmiddag 18 mei organiseert stichting iQ+ een Webinar voor leerkrachten en andere geïnteresseerden vanuit het onderwijs in Rotterdam. In dit Webinar neemt Mirjam Veldhoven ons kort mee in de basistheorie over hoogbegaafdheid, worden er vanuit ouderperspectief ervaringen gedeeld door Stephanie Blomsteel en Annette Broer, we sluiten af met een interactief deel waarin ruimte is voor wederzijdse vragen/gesprekken.

Programma:15.30 – 16.00 Basistheorie over hoogbegaafdheid door Mirjam Veldhoven16.00 – 16.20 Ervaringen vanuit ouderperspectief door Stephanie Blomsteel en Annette Broer16.20 – 17.00 Interactief gedeelte met ruimte voor wederzijdse vragen/gesprekken

Het Webinar ‘Hoogbegaafdheid in Rotterdam’ vindt plaats op dinsdagmiddag 18 mei, van 15.30 tot 17.00 uur. Deelname is gratis, we vragen je wel om even aan te melden via deze link.

Voor meer informatie over wat wij als stichting iQ+ doen, kun je een kijkje nemen op onze website: www.stichtingiqplus.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen