€ 52

Meerdere data

Hoogsensitiviteits Vaardigheids Training/High Sensitivity Skills Training

Venster Acties en details

€ 52

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Praktijkruimte Semangat Life Mission

Achter hotel Okura

1091 EJ Amsterdam de Pijp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Deze cursus leert je om je hoogsensitiviteit te gebruiken als vaardigheid en spiritueel hulpmiddel in je leven.

Over dit evenement

For English version see below...

Hoogsensitiviteit is onderdeel van onze multidimensionale aard. Multidimensionaliteit betekent dat we uit meer bestaan dan alleen een fysiek lichaam; we bestaan uit vele niveaus die verbonden zijn met meerdere dimensies van het leven, waar we nog niet altijd bewust van zijn of in staat zijn waar te nemen. Wat we wèl kunnen doen, is leren op welke manieren onze hoogsensitiviteit kan worden gebruikt om ons ware zelf te manifesteren. We kunnen leren hoe we onze intuïtieve tools kunnen gebruiken om meer te weten te komen over onze multidimensionale aard. Je hoogsensitiviteit geeft je de vaardigheid om bewust te zijn van je sensorische input. Als je je hiervan bewust bent, kun je beslissen wat je ermee doet en bewust de nodige vaardigheden ontwikkelen. Je kunt de focus verplaatsen van last naar vaardigheid.

Je bent misschien geïnteresseerd in deze serie workshops als je:

– hoogsensitief bent.

– moe bent van het overprikkeld of overweldigd raken door je sensitiviteit.

– niet zeker bent waarom je hoogsensitief bent en wat je ermee moet.

– wel weet waarom je hoogsensitief bent, maar begeleiding nodig hebt in het aansturen.

– een sterk gevoel van missie hebt en een verlangen om je missie te vervullen en begrijpen.

– niet zeker weet wat je levensmissie is.

– wil leren om te communiceren op een hoger niveau.

– dingen wil zien vanuit een hoger of ander perspectief.

Leerdoelen

Je leert om je hoogsensitiviteit te gebruiken als vaardigheid en spiritueel hulpmiddel in je levensmissie. Met andere woorden, wat kun je doen met alle zintuiglijke informatie die je als hoogsensitief persoon binnen krijgt?

Deze cursus is voor jou als je nieuwsgierig bent naar het doel van je hoogsensitiviteit, leergierig bent en klaar bent om alle delen van jezelf aan te gaan, zowel onbekende als de uitdagende. Je voelt je verbonden met je ware zelf en hebt de moed om je eigen waarheid te leven. Je bent meer geaard en verbonden met je missie op aarde. Je zult weten hoe je duidelijkheid kunt krijgen als dingen onduidelijk zijn. Bovendien leer je een paar vaardigheden waarvan je niet wist dat je er een gave voor had.

Weet dat je hoogsensitiviteit een geschenk is dat je kunt gebruiken:

- als een intuïtief hulpmiddel en begeleiding in je levensmissie.

- om verbinding te maken met je Hoger Zelf, je Ziel en God/het Universum.

- om verbinding te maken met verschillende levensvormen, zowel op Aarde als daarbuiten.

- om energieën te lezen en te helen.

- om kennis te verwerven over het universum, zijn wetten en mechanismen, zijn verleden en toekomst.

- in communicatie met mensen, dieren en andere wezens.

Inhoud van de workshops

Er zijn negen modules van 2,5 uur gefocust op verschillende aspecten van je hoogsensitiviteit. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. Verder krijg je na elke module een audiobestand met een geleide meditatie om je vaardigheid verder te oefenen. De modules zijn:

1) Het doel van hoogsensitiviteit in mijn levensmissie: 22 september 2020

2) Basic Sensing Training & de Taal van Intuïtie: 29 september 2020

3) De boodschap van Emoties: 6 oktober 2020

4) De kracht van Intentie: 20 oktober 2020

5) Aura & energie lezing: 27 oktober 2020

6) Balans door een natuurlijke Flow: 3 november 2020

7) Healing door intentie: 10 november 2020

8) Innerlijke communicatie voor verbinding: 24 november 2020

9) Een Plattegrond van je Levenspad: 1 december 2020

Tijd, locatie, kosten en andere praktische informatie

Dag: dinsdagavonden

Tijd: 19:00 - 21:30 uur

Data: 22 september 2020 t/m1 december 2020. Let op: er zijn geen lessen op 13 oktober en 17 november 2020.

Locatie: de Ruimte, Weesperzijde 79A, Amsterdam

Kosten: € 52, - incl. btw per workshop.

Taal: Nederlands of Engels als er deelnemers geen Nederlands spreken

Beschrijving bereikbaarheid de Ruimte:

De Ruimte is gemakkelijk te bereiken met metro en tram (Wibautstraat), trein (Amstelstation) en fiets. Wanneer je in de straat komt waar de Ruimte is, volg je de borden. De zaal bevindt zich op de begane grond. Passeer een trap en een bamboe muur. Je ziet een groen gebouw. Sla linksaf vóór het groene gebouw. Aan het einde zie je aan je rechterkant nog meer bamboe. Daar tegenover bevindt zich de ingang met grote ramen.

Neem een een speciaal notitieboekje en pen mee voor zelfreflectie tijdens de cursus. Het is goed om ervaringen te noteren, en om na drie maanden te ontdekken hoe je het leven ziet en hoe je nu omgaat met je hoogsensitiviteit. Je zult ontdekken dat je in staat was om enkele lagen af te pellen waarvan je dacht dat ze tot jou behoorden. Je zult verbonden zijn met je ware zelf en ernaar uit kijken om verbinding te maken met de eenheid in en om je heen!

Inhoud van elke module

Module 1: Het doel van hoogsensitiviteit in mijn levensmissie

In deze eerste training stellen we ons aan elkaar voor. We zullen elkaar gebruiken als spiegels waarin we onze hoogsensitiviteitsvaardigheden door de ogen van de ander kunnen zien. We bespreken de betekenis van levensmissie en de rol van hoogsensitiviteit. Ten slotte reizen we de toekomst in om jouw persoonlijke bijdrage aan de aarde als hoogsensitief persoon en de vaardigheden die daarmee rechtstreeks verband houden, te ontdekken. Deze zelfkennis zal de basis vormen voor de rest van de training, en geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en je hoogsensitiviteit te laten groeien tot een hulpmiddel voor het hoogste goed!

Module 2: Basis Waarnemingstraining & de Taal van Intuïtie

Vaardigheden: waarnemen, energie lezen en intuïtie

In de Basiswaarnemingstraining gaan we terug naar de basis: onze zintuigen. Je leert op welke manier je zintuigen werken en hoe je innerlijke zintuigen communiceren. Deze zelfkennis legt de basis voor het kennen van de taal van je intuïtie, die we ook zullen uiteenzetten. Als een hoogsensitief persoon krijg je letterlijk meer input dan output (je absorbeert en geeft meer energie aan andere dingen dan jezelf). Het kunnen openen en sluiten van je eigen energieveld door middel van aarding, bescherming en intentie helpt je meer balans hierin te krijgen.

Module 3: Balans door emoties

Vaardigheden: waarnemen, energie lezen en de boodschap van emoties begrijpen

Een hoogsensitief persoon als jij is, naast het ervaren van je eigen intense emoties, vatbaar voor het absorberen en overnemen van andermans emoties. Met de basistraining die je vorige week hebt geleerd, laat je emoties los die niet van jou zijn en focus je je op je eigen emoties. Je eigen emoties hebben ieder hun eigen boodschap die ze je willen overbrengen. Ze kunnen naar je toe komen in een vrij intense en steeds terugkerende vorm (‘levensles’ emoties) of op subtielere manieren (‘intuïtieve’ emoties). Leer het verschil tussen de twee en manieren om om te gaan met de boodschap van je emoties door ze te accepteren en begrijpen.

Module 4: De kracht van intentie

Vaardigheden: kracht van intentie , aandacht focussen

Nadat je hebt geleerd hoe je met je emotionele lichaam kunt omgaan, leer je je geest en gedachten te gebruiken om te focussen. Door je intentie te gebruiken aan het begin van je meditaties, kun je stap voor stap werken aan het vervullen van je levensmissie en de mens te worden die vanuit je ziel is voorbestemd. Intenties vaststellen vóór het mediteren zorgt ervoor dat tijd, ruimte en structuur gecreëerd worden, zodat je je kuntfocussen op wat belangrijk is. Bekwaam zijn in verwondering, nieuwsgierigheid en vragen geeft je de duidelijkheid in welke intenties je mag neerzetten.

Module 5: Energie reading & healing op jouw manier

Vaardigheden: aura lezen, lezen van kosmische energie, soul sensing

Energieën kunnen lezen staat gelijk aan het vaardig zijn in het waarnemen van je huidige energiestaat en het gebruiken van je intuïtie. Dit kun je dus al! In deze module leer je niet je eigen energie te lezen, maar informatie van buiten jouw energieveld te herkennen, lezen en interpreteren. Leer de algemene principes van Soul Sensing, oftewel communiceren door het voelen en interpreteren van de essentie van elk wezen. Energielezen is een geweldige vaardigheid om te gebruiken bij menselijke communicatie en interactie, vooral als je erover denkt om een gemeenschapswerker te worden, zoals een leraar, coach, dokter of therapeut. Hoe meer je oefent, hoe vloeiender je leest en hoe meer zelfvertrouwen je krijgt.

Module 6: Balans door een natuurlijke Flow

Vaardigheden: herkennen uit balans te zijn, evenwicht vinden, herkennen van natuurlijke flow, (kosmische) energie lezen, boodschap van emoties, kracht van intentie

Wanneer je hoogsensitief bent, kan het zijn dat je moeite hebt om je evenwicht (opnieuw) te vinden. En dat is oké! Want als je het eenmaal hebt gevonden, ben je als een raket in je eigen ruimte die je natuurlijke stroom volgt. Maar wat gebeurt er eigenlijk als je uit balans raakt? En hoe vind je je flow terug? We zullen jouw persoonlijke ervaring met tijd en ruimte onderzoeken, en de vaardigheden die je inmiddels hebt om je te helpen je evenwicht te herstellen. Deze module leert je hoe je jezelf tijd en ruimte kunt geven, zodat het eigenlijk minder tijd en ruimte kost om terug in de flow te gaan als je eenmaal van je pad afgeweken bent.

Module 7: Healing door Intentie

Vaardigheden: healing, intentie, energie lezen

Als je eenmaal energieën kunt lezen, kun je ook healen. Maar wat is healing precies? Healing is het transformeren en harmoniseren van een energietoestand. Je hebt geen dure technieken nodig om te genezen, maar slechts één ding: intentie. Het andere dat van pas kan komen, is zelfkennis. Weten hoe je intuïtie werkt, geeft je een voorsprong in healing. In deze module oefenen we op onze eigen energiesystemen en op het sturen van helende energie naar anderen op afstand. Je leert te begrijpen wat er met energie gebeurt als we collectief energie sturen of individueel naar een ander. Healing is handig om spiritueel te groeien, terwijl het healen van anderen je kan helpen in je functie als arts, coach of therapeut.

Module 8: Innerlijke communicatie voor verbinding

Vaardigheden: innerlijke communicatie, energie lezen, soul sensing

We gaan nog een stap verder met energie lezen door onze innerlijke telefoonlijnen te gebruiken om verbinding te maken met de onzichtbare wereld binnen en buiten jezelf. Je kunt nu onderscheiden welke informatie afkomstig is van jouw spirituele gidsen, die ook een aandeel hebben in onze intuïtie. We hebben allemaal gidsen die graag met ons willen communiceren, maar soms kunnen ze ons niet bereiken. In deze module zullen we oefenen om ons vanuit ons hart met hen te verbinden door eerst verbinding te maken met God/het Universum/hoe je het ook noemt. Verbinding maken met je spirituele team en geregeld met hen communiceren, zal enorm helpen bij je spirituele ontwaken.

Module 9: Een plattegrond van je Levenspad

Vaardigheden: tijd- en ruimtereizen, energie lezen, intuïtie, kracht van intentie

In deze laatste training, (her)ontdek je je dromen en ontmoet je je Toekomstige Zelf. Je maakt een plattegrond van het levenspad waar je nu op bent, zodat je je dromen waar kunt maken. In deze plattegrond staat waar je naartoe gaat, wanneer en welke acties je hoort te nemen. Daarnaast weet je ook welke gereedschappen, kwaliteiten en vaardigheden je daarbij nodig hebt. De enige ‘maar’ is dat de wereld soms anders werkt dan je verwacht...dus wat je zeker nodig hebt, is vertrouwen. In jezelf en de werking van het universum. Plannen en vertrouwen hebben klinken paradoxaal, maar zijn elkaars yin en yang. Het gaat dus niet om gedetailleerd uitplannen, maar om de intentie achter de planning. Zet dus de intentie neer dat je dromen uitkomen!

English version

High Sensitivity Skills Training: high sensitivity as a base for intuitive skills

High sensitivity is part of our multidimensional nature. Multidimensionality means there is more to us than just a physical body; we have many levels that are connected to multiple dimensions of life, which we can’t always perceive or experience consciously yet. What we can do, is learn in which ways our high sensitivity can be used to manifest our true self. We can learn how to use our intuitive tools to learn more about our multidimensional nature. Your high sensitivity gives you the skill of being aware of your sensory input. Being aware of this means you can decide what to do with it and to develop any skills. Focus on what you can do with this sensory input instead of on the burdens it may create.

Purpose of the training

You might be interested in these workshops if you

– are highly sensitive.

– are tired of feeling overwhelmed by your own sensitivity.

– are not sure why you are highly sensitive and what you’re supposed to do with it.

– do know why you are highly sensitive, but need some guidance.

– have a sense of mission and an urge to pursue and understand it.

– want to learn to communicate on a higher or different level.

– want to understand life from a higher perspective.

This training is for you if you are curious about the purpose of your high sensitivity, are eager to learn and ready to perceive all parts of yourself, unknown but also challenging ones. Curiosity and courage are keys to discovering your inner wisdom and tools, which will help you in your spiritual awakening. You will gain self-confidence and know how to use your high sensitivity as a skill. You’ll feel connected to your true self and have the courage to live your own truth. You’ll be more grounded and connected to your mission on Earth. You’ll know how to gain clarity when things are unclear. Furthermore, you’ll learn a few skills that you didn’t know you had a gift for.

This training teaches you to use your high sensitivity as a skill and spiritual tool in your life mission. In other words, what can you do with all the sensory information you perceive as a highly sensitive person?

Know that your high sensitivity is a gift that you can use:

– as an intuitive tool and guidance in your life mission.

– to connect to your Higher Self, your Soul and God/the Universe.

– to connect to different life forms, on Earth as well as outside of Earth.

– to read energies and heal.

– to gain knowledge about the universe, its laws and workings, its past and future.

– in communication with people, animals and other spirits or beings.

Content

There are nine modules focusing on different aspects of your high sensitivity. Each module takes approximately 2,5 hours. You will get a lot of personal attention. Furthermore, you’ll get an audio-file with a guided meditation after each module to continue practicing your skill. The modules are:

1) The Purpose of High Sensitivity in my Life Mission: September 22nd, 2020

2) Basic Sensing Training & the Language of Intuition: September 29th, 2020

3) The Message of Emotions: October 6th, 2020

4) The Power of Intention: October 20th, 2020

5) Aura & energy reading: October 27th, 2020

6) Balance through a natural Flow: November 3rd, 2020

7) Healing through Intention: November 10th, 2020

8) Inner Communication for Connection: November 24th, 2020

9) A Road Map of your Life Path: December 1st, 2020

Time, location, costs and other practical information

Day: Tuesday Nights

Time: 19:00 – 21:30

Dates: September 22nd, 2020 up to December 1st, 2020. Be aware: there is no class on October 13th and November 17th.

Location: de Ruimte, Weesperzijde 79A, Amsterdam

Costs: €52,- incl. btw/VAT.

Language: Dutch or English, if there are non-Dutch speaking participants

Description of how to reach de Ruimte:

De Ruimte is easily reached by metro and tram (Wibautstraat), train (Amstelstation) and bike.When you get into the street where de Ruimte is, follow the signs. The building is located on the ground floor. Pass a staircase and a bamboo wall. You’ll see a green building. Turn left before the green building. At the end you’ll see even more bamboo on your right. Across from it, there is the large-windowed entrance.

Take a notebook and pen with you for selfreflection. It’s good to write down your experiences and discover how you perceive life and how you deal with high sensitivity after three months. You’ll discover you were able to take off some layers that you though were you. You’ll be connected to your true self and eager to connect to the oneness within and around!

Content of each module

Module 1: The Purpose of High Sensitivity in my Life Mission

In this first training, we’ll introduce ourselves to each other. We’ll use each other as mirrors in which we can see our high sensitivity skills through the eyes of the other person. We’ll discuss the meaning of life mission and the role of high sensitivity. Finally, we will travel into the future to discover your personal contribution to Earth as a highly sensitive person and the skills that are directly related to it. This self-knowledge will be a foundation for the rest of the training, giving you the confidence boost you need to develop yourself and grow your high sensitivity to a tool for the greater good to enjoy!

Module 2: Basic Sensing Training & the Language of Intuition

Skills: sensing , energy reading & intuition

In the Basic Sensing Training we go back to basics: our senses. You will learn why and in which ways your senses operate. You’ll learn to observe your physical and inner senses and how they work together to form your intuition. As a highly sensitive person, your input may literally be higher than your output (you absorb and give more energy than you use for yourself), so we’ll focus on the opening and closing of your energy fields through grounding, protection and intention. You will learn to discern what is yours and what isn’t. You’ll literally be focused on yourself, which is a good thing!

Module 3: The Message of Emotions

Skills: sensing, energy reading & understanding the message of emotions

A person as highly sensitive as you might be prone to absorbing someone else’s emotions, besides already experiencing intense emotions of your own. Through the basic sense training you learned last week, you will release emotions that don’t belong to you and focus on your own emotions. Your own emotions have their own messages they’d like to convey to you. They might come to you in rather intense and recurring form (your ‘life lesson’ emotions) or in more subtle ways (‘intuitive’ emotions). Learn the difference between the two and how to deal with them by accepting and understanding the message of your emotions.

Module 4: The Power of Intention

Skills: power of intention & focusing the mind

After having learned how to deal with your emotional body, you’ll learn using your mind and thoughts to focus. Using intention to focus your meditation can aid in fulfilling your life mission. Setting intentions before meditation creates the time, space and structure you need to focus on your projects. Being skilled at wonderment, curiosity and asking will give you the clarity on which intentions you should focus on. Being able to focus your mind with intention, will push useless, internal chatter into the background, and direct your energy to what is important in your life.

Module 5: Aura & energy reading

Skills: aura reading, cosmic energy reading, soul sensing

Being skilled at sensing your current energy state and knowing your intuition equals reading energies. You already know how to do this through sensing! In this module we’ll focus on energy from outside your energy system, that is, from another person and the current state of cosmic energies. Learn the general principles of Soul Sensing, or communicating through sensing and interpreting the essence of any being. Energy reading is a wonderful skill to use in human communication and interaction, especially when you are thinking of becoming a community worker such as a teacher, coach, doctor or therapist. The more you practice, the more fluent you will be in reading and the more confidence you gain.

Module 6: Balance through a natural Flow

Skills: recognizing being off balance, regaining balance, recognizing natural flow, cosmic energy reading, message of emotions, power of intention

When you’re highly sensitive, you might have trouble (re)gaining balance. And that’s okay! Once you’ve found it, though, you’re like a rocket in your own space following your natural flow. But what actually happens when you are thrown off balance? And how do you find your flow back? We’ll explore your experience of time and space, and skills you have learned by now to help you regain balance when you’re off. This module teaches you how to give yourself time and space, so it actually takes less time and space to go back into the flow once you go off track.

Module 7: Healing through Intention

Skills: healing, power of intention, energy reading

Once you are able to read energies, you can heal. What exactly is healing? Healing is transforming and harmonizing an energy state. You don’t need any fancy techniques to heal, but one thing: intention. The other thing that might come in handy, is self-knowledge. Knowing how your intuition works, gives you an edge in healing. In this module, we’ll practice on our own energy systems and on sending healing energies to others from a distance. You’ll learn to understand what happens to energy when we send energy collectively or individually to someone else. Self-healing will help you grow spiritually, while healing others may help you in your function as a doctor, coach or therapist.

Module 8: Inner Communication for Connection

Skills: inner communication, energy reading, soul sensing

We’ll take energy reading a step further by highlighting our inner phone lines and using them to connect to the unseen world inside and outside yourself. Knowing which sensory input comes from outside ourselves, we can now distinguish which information comes from our spirit guides who are also part of our intuition. All of us have guides that want to communicate with us eagerly, but sometimes they’re not able to reach us. In this module, we’ll practice connecting to them from our Hearts by first connecting to God/the Universe/however-you-name-it. Connecting to your spirit team and being able to communicate with them will aid greatly in your spiritual awakening.

Module 9: A Road Map of your Life Path

Skills: time and space travel, energy reading, intuition, power of intention

In today’s training, you’ll meet your Future Self to lay down a road map for your current life path. You’ll make a plan, including directions, timetable and actions based on the messages of your Future Self. You’ll know which tools, qualities and skills you need to make your dreams come true. However, the universe doesn’t always work in known ways, so the first intention of this road map is to set the intention of making your dreams come true. One of the tools you’ll need is trusting yourself and the universe that everything happens the way it’s supposed to happen in order for everyone to learn their lessons. Planning and having faith in the outcome seem paradoxical, but if you set the right intention from the Heart, there is nothing that can go truly or is wrong. Have the intention to make your dreams come true!

Delen met vrienden

Locatie

Praktijkruimte Semangat Life Mission

Achter hotel Okura

1091 EJ Amsterdam de Pijp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen