€ 46,72

Hoor wat ik voor je kan betekenen (inclusief luisterboek)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veembroederhof 105

1019 HD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De communicatie in zorg en welzijn kan zoveel beter, stelt ervaringsdeskundige Maarten Muis in zijn luisterboek 'Hoor wat ik voor je kan betekenen' (Tobi Vroegh 2016).

Adstructie organiseert rond verschijnen van dit luisterboek een seminar waarin je kennis maakt met de elf tips voor effectievere communicatie in zorg en welzijn. In twee uur maak je kennis met de basis-ingrediënten van PersonalizedPR, de methode ontwikkelt door Adstructie.

We bouwen in de seminar met maximaal tien deelnemers in het het eigen trainingscentrum verder op de analyse uit het luisterboek. We gebruiken daarbij actief elkaars kennis en perspectief om er achter te komen hoe we betere zorg en ondersteuning kunnen bieden. Een ideale vorm van intervisie gegeven vanuit het perspectief van de ervaringsdeskundige.

Maarten Muis zal je meenemen in zijn wereld van inspirerende ervaringsverhalen en krachtige voorbeelden van empowerment. Om vanuit het herkennen wat succesvol herstel is, als professional beter de verwachtingen te leren managen. Zo leren we elkaar de juiste houding en toon voor communicatie.


Het seminar is bedoeld voor iedereen die actief is in netwerken van zorg en welzijn.

Bij de prijs van het seminar is een luisterboek t.w.v. €14,95 inbegrepen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veembroederhof 105

1019 HD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen