€ 18,56 – € 45,08

Hop On Hop Off Festival 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 18,56

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Optisport Kunstijsbaan Breda

506 Terheijdenseweg

4826 AB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na twee mooie edities keert het Hop On Hop Off Festival op 9, 10 en 11 april 2021 terug naar de Kunstijsbaan in Breda.

De schaatsen kunnen in het vet blijven want je gaat wandelend een smakelijke ontdekkingsreis maken door het ruime aanbod food en speciaalbieren. Laat je verrassen door de heerlijkste brouwsels van gepassioneerde meesterbrouwers. Trek? Neem plaats aan een van de vele mobiele foodtrucks én proef smaakvolle, onverwachte gerechten. De smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Wat een feest!

BIJZONDER BREDAAS BIERFESTIVAL
Editie 1 en 2 waren een doorslaand succes. Wat wil je ook in een bourgondische stad als Breda? Uiteraard verwachten wij ook bij de derde editie veel publieke belangstelling.

Aan de entourage en ligging zal het niet liggen, aan het programma evenmin. Want bekijk de foto’s en video’s van de vorige edities maar eens op onze Facebook-pagina. Daar wordt toch iedereen blij van? Het Hop On Hop Off Festival is geen ‘gewoon’ speciaalbierfestival. Natuurlijk zorgen bijzondere brouwerijen en allerhande foodtrucks dat je kunt genieten van veel lekkers. Maar het Hop On Hop Off Festival gaat veel verder dan dat…

Op maar liefst zestienduizend/16.000 (!) vierkante meter geniet je van demonstraties (nee, geen gele hesjes), foodpairing, zit-, lounge- en chillplekken met dj’s, livemuziek en kroegspelletjes. Ook voor kinderen is er volop vermaak. Onder het toeziend oog van onze festivalmedewerkers kunnen ze lekker kleuren, knutselen en springen op het springkussen. En wie wil, kan geschminkt worden.

BEREIKBAARHEID
De Kunstijsbaan in Breda is voor iedereen goed bereikbaar. Met al die brouwers is het slim om op de fiets te komen. In Breda willen we sowieso meer mensen vaker op de fiets. Dus kom je op de fiets, maak dan gebruik van de speciale 076 fietst-fietsparking.

Maar ook met de bus sta je vanaf het NS Station van Breda binnen 10 minuten voor de deur. Vanaf station Breda vertrekt er minimaal iedere 10 minuten een bus naar het Hop On Hop Off Festival en vice versa (zowel de pendelbussen als de reguliere buslijnen). Ook na afloop van het festival kun je met de bus terug naar Breda CS. De pendelbussen blijven namelijk tot 23:25 uur rijden. Is de reguliere bus net weg? Geen zorgen: we zorgen voor extra Hop On Hop Off-pendelbussen. Toch een taxi nodig? Die staat er zo voor je!

Bij bereikbaarheid hoort ook toegankelijkheid. Voor iedereen. Dus niet alleen aan een rolstoelvriendelijke entree, maar ook aan een invalidentoilet hebben we gedacht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Optisport Kunstijsbaan Breda

506 Terheijdenseweg

4826 AB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen