€ 5 – € 42,42

Hop On Hop Off Festival Enschede

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

345 Vliegveldweg

7524 PT Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe ligt op een steenworp afstand van natuurgebied Natuur in de Steigers, dat deel uitmaakt van de Ecologische Hoofdstructuur. De historische brandweerkazernes, verkeerstoren en hangars worden omringd door prachtig natuurgroen. Militaire attributen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Het gebied ademt vooral ruimte en is een schitterend natuurlijk decor voor het Hop On Hop Off Festival.

Wij, als organisatie, maar ook de deelnemende brouwerijen en foodtrucks zijn enorm verheugd over Vliegveld Twenthe als locatie voor Hop On Hop Off najaar 2019. In Hangar 11 vind je op maar liefst 6500 m2 een enorme diversiteit aan bieren van uiteenlopende brouwerijen. Omdat eten net zo belangrijk is als drinken worden de brouwers geflankeerd door een scala aan foodtrucks. Zo kan ook de inwendige mens landen voor een hapje wanneer hij of zij wil.

Het festivalterrein ligt mooi centraal in het oosten van ons land op slechts acht kilometer van de grens met Duitsland (tussen Enschede, Hengelo en Oldenzaal). Eerdere edities van het Hop On Hop Off Festival in Breda waren een groot succes. Hoogste tijd om deze ‘traditie’ ook in de rest van Nederland voort te zetten!

Vliegveld Twenthe is voor iedereen goed bereikbaar. Met al die brouwers is het slim om op de fiets te komen.
Maar ook met de Hop On Hop Off pendelbus sta je vanaf het NS Station van Enschede binnen 20 minuten voor de deur. Is de reguliere bus net weg? Geen zorgen: we zorgen voor extra Hop On Hop Off-pendelbussen. Een taxi nodig? Die staat er zo voor je! Kom je toch met de auto? Dan hebben we buiten ruim voldoende parkeergelegenheid en binnen de speciale BOB-bar.

Bij bereikbaarheid hoort ook toegankelijkheid. Voor iedereen. Dus niet alleen aan een rolstoelvriendelijke entree, maar ook aan een invalidentoilet hebben we gedacht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

345 Vliegveldweg

7524 PT Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen