€ 18,56 – € 45,08

HOP ON HOP OFF SPECIAALBIER SURPRISE PAKKET MET UNIEK THUIS FESTIVALGLAS

Venster Acties en details

Vanaf € 18,56

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Optisport Kunstijsbaan Breda

506 Terheijdenseweg

4826 AB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
HOP ON HOP OFF SPECIAALBIER SURPRISE PAKKET MET UNIEK THUIS FESTIVALGLAS

Over dit evenement

Balen. Geen HOHO 2020 en ook geen HOHO 2021. Maar we hebben de vorige keren zó veel positieve reacties gehad op het HOHO Speciaalbier Surprise Pakket, dat we weer mooie doosjes hebben samen gesteld.

Bij deze speciale HOHO2021 Speciaalbier Surprise pakket doen 24 brouwers van het originele festival mee. Iedere brouwer levert één bier. Daar maken we twee dozen van met 12 verschillende kneiter goede speciaalbieren per doos. Alle 24 bieren zijn andere bieren dan die van de eerdere surprise pakketten. Elk pakket is uniek dus bestel beide pakketten en je ontvangt in totaal 24 verschillende bieren van 24 verschillende brouwers.

Wat is nieuw?

Uniek éénmalig HOHO THUIS 2021 festivalglas. OP=OP

Speciaal voor dit bierpakket hebben we een unieke HOHO THUIS 2021 festivalglas laten maken. Komt nooit meer terug en is dus éénmalig. Voor de snelle bestellers dus. OP=OP.

Een aantal trouwe fans van het festival heeft geholpen met het samenstellen van de pakketten. Ook gaan we deze keer werken met afhaallocaties. Onze festivalbasis is Breda, dus met name in die regio heb je mogelijkheden zelf je pakketten af te halen. Dat scheelt verzendkosten! De ophaal locaties vindt je in het bestelproces. Data en tijden voor afhalen ontvang je later van ons. Bezorgen in geheel Nederland en België is natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

Hoe?

Je kunt het surprise pakket bestellen tot en met zondag 28 maart. In de week van 5 tot en met 9 april worden de pakketten verstuurd of kun je ze op komen halen. We bezorgen in heel Nederland en België. Zo kun je thuis in het weekend dat HOHO2021 eigenlijk zou plaats vinden de heerlijke speciaalbieren proeven van de originele brouwers van het festival. Dat is niet alleen super lekker maar je ondersteunt daarmee ook de deelnemende brouwers. Bestellen doe je HIER

Bestel nu je eigen Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket met uniek éénmalig HOHO THUIS 2021 festivalglas (OP=OP) en geniet thuis!

Zo kan iedereen thuis toch genieten van het Hop On Hop Off Festival en proosten op herstel en een mooie, nieuwe editie in 2022!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Optisport Kunstijsbaan Breda

506 Terheijdenseweg

4826 AB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen