Hormoon Yoga opleiding

Venster Acties

Hormoon Yoga opleiding

Opleiding Hormoon Yoga gegeven door Sylvia Mullaart tijdens een lang weekend op de prachtige locatie Samaya in Werkhoven.

Door Sylvia Mullaart

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 27 okt. 2023 18:00 - zo. 29 okt. 2023 17:00 CEST

Locatie

Conferentiecentrum Samaya 20 Hollendewagenweg 3985 SG Werkhoven Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 2 dagen
  • eTicket voor mobiel

Opleiding Hormoon Yoga

Gegeven door Sylvia Mullaart (oprichtster ‘Fusion Yoga’). In samenwerking met Larissa Pietrala (eigenaresse studio ‘Mama Flow’) en Lizzy Wakefield (Hormoonyoga.nl).

Voor Wie?

De opleiding is bestemd voor erkende yogadocenten die de workshop hormoonyoga hebben gevolgd. De workshop dient als vooropleiding. Zo wordt kennisgemaakt met de stof en kan er alvast geoefend worden!

Locatie

De opleiding wordt gegeven tijdens een lang weekend op de prachtige locatie 'Conferentiecentrum Samaya’ in Werkhoven - van vrijdag 27 oktober 17.00 uur tot en met zondag 29 oktober 17.00 uur.

Inhoud

We beginnen met het perfectioneren en aanpassen van de klassieke Hormoon Yoga serie, die je in de workshop hebt geleerd. Verder komen vrouwen-qigongs, een maangroet, gezichtsyoga en hormoongerelateerde oefeningen uit andere yoga tradities aan bod, om later zelf inspirerende hormoon yoga lessen en workshops te kunnen geven. Ook wordt ingegaan op de theoretische kennis van de hormoonhuishouding.

Inclusief

Uitgebreide syllabus en een literatuurlijst. Wanneer elk onderdeel is afgerond, ontvang je het Hormoon Yoga docent certificaat.

1. Privé toetsing (online) op afspraak door Sylvia, 1 maand nadat je de workshop hebt gevolgd. Zodat het zeker is dat je de serie compleet beheerst.

2. Lang Hormoon Yoga opleidingsweekend bij Samaya in Werkhoven (bij Utrecht). Vrijdagavond t/m zondagmiddag. Inclusief alle maaltijden bij Samaya: Bourgondische biologisch-vegetarische maaltijden. Eigen kamer met eigen douche, wc.

3.Inschrijven vóór 1 juli 2023. Bij aanmelding krijg je de details.

Certificaat

Nadat je de workshop, het weekend en het schriftelijk thuis examen hebt voltooid, ontvang je het Hormoon Yoga docent certificaat.

Accreditatie

De opleiding wordt door de VYN als bijscholing erkend met 36 accreditatiepunten, inclusief voorbereidende workshop die voorafgaand aan de workshop gevolgd wordt.

Aanmelden

Vóór 1 juli 2023.

In verband met reservering van de locatie. Eventuele annulering ook vóór 1 juli 2023. Na deze datum wordt €450 in rekening gebracht, vanwege locatie kosten. We hanteren een minimum aantal van 8 deelnemers voor de opleiding, indien er minder deelnemers zijn, wordt de opleiding geannuleerd. Uiterlijk 2 juli 2023 zal dit worden gecommuniceerd.

Programma

Op vrijdag om 17.00 uur binnenkomen en aanmelden bij de balie en je op de kamer installeren. Dan samen dineren om 19.00 uur. Dan start het programma om 20.30 uur.

Over de organisator

Georganiseerd door
Sylvia Mullaart