Gratis

HortiHeroes Arena: New Business Models

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

World Horti Center

1 Europa

2672 ZX Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Judy Cascapera van Nestlé komt vertellen hoe het adopteren en implementeren van nieuwe business modellen tot grote successen heeft geleid binnen een van de grootste voedingsconcerns van de wereld. Iedereen kent immers het succes van Nespresso!

Daan Weddepohl van Peerby heeft als startup destijds een radicaler business model bedacht die op een meer alledaags niveau hun impact hebben. Waarom moet iedereen immers een eigen boor kopen als men deze maar 1 keer per 3 jaar gebruikt? Dat is toch niet economisch aantrekkelijk? En niet duurzaam? Daarom bedacht Daan het platform Peerby waarop mensen spullen met elkaar kunnen delen.

Voor bedrijven is het enorm belangrijk om nieuwe business modellen te adopteren en uit te proberen als bedrijven succesvol willen worden of blijven. De wereld verandert, mensen veranderen, technologie verandert en de dynamiek verandert, waardoor je als bedrijf niet kunt blijven doen wat je deed.

"ALS JE DOET WAT JE DEED KRIJG JE WAT JE KREEG"

Om te innoveren moet je durven stoppen met oude dingen en nieuwe dingen adopteren. Inspirerende sprekers vertellen hoe zij gestopt zijn met dat wat niet werkt en dat ingeruild hebben tegen wat wel werkt.

"DAT WAT JOU HIER GEBRACHT HEEFT, BRENGT JOU NIET DAAR"

Als regisseur van je eigen leven en bedrijf, is het ook aan jou om die verandering zelf te ondernemen. Een voorbeeld zou geen kwaad kunnen en kom leren van nieuwe business modellen en waarom je die moet adopteren.

Dus kom langs en laat je inspireren!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

World Horti Center

1 Europa

2672 ZX Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen