Uitverkocht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Haarlemmerhout Theater

17 Van Oldenbarneveltlaan

2012 PA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het ooit zo prestigieuze Hotel Hellman in Renesse valt onder de categorie ‘vergane glorie’ en is aan een drastische opknapbeurt toe. Harm, de schoonzoon van ‘de-eigenaresse-van-Oekraïense-kom-af’ Erika, krijgt onverwachts contact met zijn rijke oud-tante Marie-Claire en ziet in haar de kip met de gouden eieren. Als ‘Titka’ (= Oekraïens voor tante) een paar dagen komt logeren, is het hele hotel in rep en roer. Dit moet goed gaan, anders is de kans op een flinke investering voorgoed verkeken.
De vaste gasten, waaronder Dokter Peer en zijn (onzichtbare) vrouw, worden gemobiliseerd om kennis te komen maken met Tante, want ja, een dokter als vaste gast geeft direct allure, volgens Harm. Anneke Vink, een aan lager wal geraakte actrice die net als de dokter permanent in het hotel woont, herkent in ‘Titka’ echter iemand anders en dat is het begin van een reeks onverwachte en hilarische gebeurtenissen. Als Cycely, de maîtresse van Harm, ten tonele verschijnt en er letterlijk een lijk uit de lucht komt vallen, is de chaos compleet.

Trudi, Harms’ naïeve vrouw en haar BFF Cor (M/V), hebben ondertussen geen idee wat er allemaal om hen heen gebeurt en, ge-enthousiasmeerd door de ongebruikelijke grote hoeveelheid gasten in het hotel, zetten zij een entertainmentprogramma op voor een bonte avond. De oplettende hulp, mevrouw de Wit, is uiteindelijk de enige die echt doorheeft hoe het zit en met een scherpzinnige uiteenzetting van de feiten ontrafelt zij uiteindelijk de waarheid.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Haarlemmerhout Theater

17 Van Oldenbarneveltlaan

2012 PA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen