€ 5 – € 29,50

Meerdere data

Houd de regen tegen: regenkleding maken

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ELKE ZONDAGMIDDAG: workshops voor kinderen én volwassenen!

De workshop Houd de regen tegen staat in het teken van waterafstotende stoffen. Volwassenen gaan aan de slag met patronen voor een regenbroek of een regenponcho. Kinderen maken een waterdicht object.

Volwassenen

Maak je eigen regenponcho of regenbroek uit zogenaamde ‘technische’ stoffen. De stof die we gebruiken bestaat uit verschillende lagen waardoor hij waterdicht is, maar wel ademt. Je kunt kiezen tussen een regenponcho of een regenbroek. De poncho heeft een capuchon en is een one-size-fits-allpatroon. De regenbroek heeft een elastische taille en (eventueel) elastiek aan de onderkant.

De workshop kost € 29,50 en dat is inclusief begeleiding, stoffen en fournituren, gebruik apparatuur, patronen, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar op de kaart van Het Nieuwe Café staan diverse heerlijke broodjes en salades.
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur
Max. 10 deelnemers

Kinderen

Als je naar buiten gaat terwijl het regent draag je een regenjas of loop je onder een paraplu om je lichaam te beschermen. Zou je ook een telefoon, konijn of rugzak waterproof kunnen maken? Na een rondleiding door de tentoonstelling maken de kinderen naar eigen ontwerp een bijzonder waterdicht object.

De workshop kost € 5,00 inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
Max. 15 deelnemers

Delen met vrienden

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen