Gratis

House Classics DJ JEAN

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Spot

17 Wilhelminaplantsoen

1404 JA Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
HOUSE CLASSICS Party met DJ JEAN op Vrijdag 30-juli-2021 Met de bekende House Hits uit de tijd van de disco's iT, Roxy, Scala, 538idance.

Over dit evenement

Dansen op de House Hits als Show me love, Mr Vain, Cafe del Mar. DJ JEAN is de hoofdact. (vm resident DJ van de beroemste disco iT in Amsterdam en bekend van de hit Get ready for The Launch).Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en de toegang is GRATIS opdat we niemand hoeven terug te betalen als het feest vanwege aangepaste Coronaregels niet door mocht gaan. Het feest begint Vrijdag 30 juli om 21:00 en we gaan minimaal door tot 03:00uur. Het feest is in de bekende Gooische discotheek The Spot in Bussum. Wilhelminaplantsoen 17. Je kunt voor de deur parkeren. Met de auto ben je vanaf Amsterdam, Almere, Utrecht en Amersfoort in 20 minuten bij The Spot. De loopafstand naar Station-Naarden-Bussum is 7 minuten. Er is geen deurverkoop en uitverkocht = uitverkocht. Leeftijd 40plus


		Afbeelding van House Classics DJ JEAN
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Spot

17 Wilhelminaplantsoen

1404 JA Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator The Spot Bussum

Organisator van House Classics DJ JEAN

Disco-Party-club in Bussum. In the Centre of the Netherlands. 15 minutes from Amsterdam, Almere, Amersfoort , Hilversum and Utrecht. Free parking. Trainstation Naarden-Bussum is 7 minutes walk.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen