€ 97 – € 155,31

How to become a Hustler in business workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Moustaqbel Amsterdam

Bloemgracht 38H

1015 TK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je een Hustler worden in het bedrijfsleven en succesvol zijn?

Over dit evenement

Heeft niemand je ooit verteld dat een hustler-mentaliteit helpt in het bedrijfsleven? Nou, nu weet je het! Een hustler past een verscheidenheid aan expertise toe om succes te bereiken en weet verder te gaan dan twijfels, angst of groei beperkende omstandigheden.

"Hustling is about doing everything you know is possible. Putting all of your energy, all of your focus, all of your intention, to moving an idea, an experiment an experience into full manifestation". Oprah Winfrey

Hustle & Heart Consultancy creëerde een "How to become a Hustler in business" programma voor start-ups en voor degenen die hun bestaande bedrijf een boost willen geven. Het programma "How to become a hustler in Business" is niet alleen een confidence booster; stimuleert vrouwelijke ondernemers om groots te dromen. Helpt deze dromen om te zetten naar een doel, het doel naar een plan en daaraan acties te koppelen, zodat het een realiteit wordt. Allemaal zonder op te geven wanneer het even tegen zit.

Wat het je oplevert

  • Een duidelijke visie voor je business
  • SMART action plan hoe je je doelen kan bereiken
  • Accountability group die je na de workshop gemotiveerd houdt
  • Energie boost

De workshop is iets voor jou als je

  • Een ambitieuze vrouwelijke ondernemer bent met een duidelijke droom
  • Op zoek bent naar een no time for excuses coach, waar je energie van krijgt
  • Persoonlijk en zakelijk wilt groeien, maar nu even vastloopt of als het niet snel genoeg gaat
  • Vertrouwen hebt in jezelf, maar af en toe ook last kan hebben van je inner judge.
  • Je inner hustler wilt bevrijden

Hustle & Heart Consultancy werd in 2018 opgericht door Shenin Lebrun, om het vertrouwen van vrouwelijke ondernemers op te bouwen. Shenin is Retail Concept Directeur bij Nike EMEA, spreker, mindset coach, producent (Film & TV) en moeder. Ze is niet bang en schaamt zich niet om te zeggen dat ze een Queen Hustler is.

Het is geen verrassing dat deze 'just do it'-mentaliteit (hustling) in haar DNA zit. Haar professionele carrière begon 16 jaar geleden op het Europese hoofdkantoor van Nike. Door haar hustle mindset was ze in staat om een succesvol carrièrepad te bewandelen in de Nike-matrix. Gedurende deze tijd bekleedde ze verschillende functies, van Productontwikkeling tot Marketing tot Sales en meest recentelijk als Retail Concept Director.

Deze hustle mentaliteit heeft Shenin geholpen om haar eerste film idee te realiseren als bioscoop film. De rom-com ‘Alles voor Elkaar (2017)’. Nu ook op Netflix en Videoland. Dit is haar gelukt zonder een network en zonder ervaring.

Bij Hustle & Heart Consultancy geloven we dat elk succesvol start-up, scale-up, team en / of bedrijf een Hustler nodig heeft. Wil je er een worden? Koop nu je ticket!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Moustaqbel Amsterdam

Bloemgracht 38H

1015 TK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen