€ 21,18 – € 30,25

How to Create a Legendary Love Life

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Student Hotel Amsterdam City

129 Wibautstraat

1091 GL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil jij ook die legendary levenspartner worden en wil je meer liefde, passie en geluk uit je (toekomstige)relatie willen halen?

Over dit evenement

Op zaterdag 21 december organiseert Motivated Minds ‘How to Create a Legendary Love Life’ in The Student Hotel Amsterdam City.

Heb je hier wel eens bij stil gestaan?

Als mens besteden we meer tijd en energie aan onze relaties dan wat dan ook, en dan met name onze liefdesrelaties. Verschillende studies tonen aan dat de kwaliteit van onze relaties direct van invloed zijn op ons algemeen geluk en ons gevoel van welzijn.

En als het hebben van een goede relatie het fundament is voor ons geluk en welzijn, is het toch gek dat er maar weinig lessen en kennis wordt gedeeld over dit belangrijke onderwerp. Op de een of andere manier wordt van ons verwacht dat we het vanaf dag één al moeten kunnen, maar niets is minder waar. Het creëren van een fantastische relatie begint met; leren wat een romantische relatie eigenlijk is, hoe je een partner kunt zijn en wat er voor nodig is om naar elkaar toe te groeien en een ‘legendary love life’ te creëren.

Daarom organiseert Motivated Minds samen met onze relatiecoaches op 21 december het relatie event ‘How to create a legendary love life’.

Wil je weten hoe je een legendarisch liefdesleven kunt creëren en hoe je het kunt behouden?

Tijdens deze workshop leer je onder andere :

• Wat de fases van een liefdesrelatie zijn, en hoe je hier meer grip op krijgt

• Hoe je helemaal jezelf kunt blijven in jouw relatie

• Hoe je communiceert/ruzie maakt op een manier die jouw relatie versterkt

• Hoe je elkaars intenties kunt leren begrijpen

• Hoe je kracht haalt uit je kwetsbaar opstellen

• Hoe je weer echte passie en verbinding voelt en krijgt met je partner

• Hoe je je als partner opstelt om de ‘legendary love life’ te creëren

De workshop zal je helpen om als partners te groeien en je relatie te versterken, want wanneer jouw relatie sterk en gezond is, ben jij dat ook! Je leert onder andere hoe je in één klap veel dieper kunt verbinden, hoe je plezier en perspectief kunt brengen in je relatie en hoe je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Na deze workshop kun je samen met je partner de feestdagen in, in the best shape ever! Een mooier cadeau kun je jezelf en je partner niet geven.

Voor wie is deze workshop

Deze workshop is speciaal voor personen die in een liefdesrelatie zitten of die zich willen voorbereiden op het opbouwen van een legendarische liefdevolle relatie. Je kunt deze workshop alleen volgen of samen met je partner. Zit je nu in een relatie dan zul je waardevolle lessen en tools meekrijgen, die je zullen helpen om je (toekomstige)relatie nog sterker te maken. Ook als single zul je ontzettend veel over jezelf en over je relaties in het verleden leren. En natuurlijk is dit een fantastische voorbereiding om je klaar te maken voor een legendary love life. En wie weet kom je die geweldige persoon, waar je al die tijd al naar op zoek bent, die dag wel tegen.

We hopen je te verwelkomen op ‘How to create a legendary love life’.

Over Motivated Minds

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en wereld vernieuwende online services, zoals het Meester Je Leven-programma, die zorgen voor persoonlijke groei en reflectie.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien en hen in staat stelt een betere omgeving en wereld te creëren voor volgende generaties. Daarom is het onze passie om mensen de kans te geven om dagelijks geluk en persoonlijke groei te ervaren.

Met een inspirerende community, waar kennis kan worden gedeeld en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching, een bibliotheek vol informatie en kennis over persoonlijke ontwikkeling.

www.motivatedminds.nl

#iedereenverdientgeluk

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Student Hotel Amsterdam City

129 Wibautstraat

1091 GL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen