Verkoop beëindigd

How to make better prints with your Ultimaker 3D Printer

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

cards PLM Solutions B.V.

22A De Maas

5684 PL Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Er zijn vele manieren om een object in drie dimensies te printen, maar hebben allen een ding gemeen; in plaats van het snijden, boren en frezen van objecten, begint een 3D Printer met niets en bouwt het object in lagen op. Ieder bedrijf die volop bezig is met 3D printen, zal aangeven dat het maken van een 3D geprint object van hoge kwaliteit de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Iedere machine heeft zijn eigen nuances, filamenten verschillen per materiaal en kleur en daarnaast zijn er tientallen afdrukinstellingen die aangepast kunnen worden voor het optimaliseren van uw 3D print. Dit betekent dat er voldoende gelegenheid is om uw afdrukkwaliteit te verbeteren terwijl u meer leert over hoe uw 3D printer werkt.

Daarom willen wij u graag de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan onze klassikale training in ons Ultimaker Experience Center.

Onze consultants beantwoorden graag uw vragen, geven alle tips & tricks hoe u de kwaliteit van uw prints optimaal kunt verbeteren.

Hoe ziet deze training eruit?
De training vindt plaats op 14 maart 2018 in ons Ultimaker Experience Center; de Maas 22a in Best. We starten om 9:00 uur en zullen alle onderwerpen behandelen tot 13:00 uur. Hierbij is een lunch uiteraard inbegrepen. Wij vragen u om een model voor te bereiden en een STL file met de vermelding van het gewenste materiaal met ons te delen via webshop@cards3dprinting.com. Dit model dient u op de training mee te nemen.

What do you need?
- Laptop, voorzien van de laatste versie Cura Software
- STL file
- 3D geprint model

We zien u graag op deze training!

Met vriendelijke groet,

cards 3D printing team!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

cards PLM Solutions B.V.

22A De Maas

5684 PL Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen