Gratis

How2Finance Enschede

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Novel-T Enschede

The Gallery

Hengelosestraat 500

7521AN Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

How2Finance

Vanaf september tot en met november organiseert OostNL vier bijeenkomsten voor ondernemers over de top-10 financieringsinstrumenten voor ondernemingen. Van vroegefase- financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijt-sessie, die we samen met onze netwerkpartners in de regio organiseren.

Voor wie?

Het event is speciaal voor ondernemers in de regio Oost Nederland die op zoek zijn naar een financiering van hun bedrijfsactiviteiten. Of dat nu in de pre-seed fase is, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en efficiente informatiebijeenkomst maak je kennis met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe ga je te werk? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om je eigen case voor te leggen aan de aanwezige experts.

Kijk hier naar een impressie van de bijeenkomst

Veelgestelde vragen

Wat als ik ben ingeschreven en onverhoopt toch niet kan komen?

We rekenen op je komst en maken kosten voor de organisatie van dit evenement. Daarom vragen we je vriendelijk om je af te melden mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Met de auto

Volg vanaf de A1, de A35 richting Enschede. Neem op de A35 afslag nummer 26 Enschede-West/Universiteit Twente. Aan het eind van deze afslag, ga bij het stoplicht linksaf. Volg daarna de borden Universiteit. Aan het einde van de route, ruim voor de hoofdingang van de Universiteit, volg vanaf nu de borden “The Gallery” of “Kennispark i”, de hoofdingang van The Gallery vindt u aan de Hengelosestraat.

Met het openbaar vervoer

Met de trein (stoptrein). Uitstappen op station Kennispark. Van hieruit vertrekken er regelmatig bussen richting The Gallery. De loopafstand vanaf station Kennispark tot aan de hoofdingang The Gallery is ongeveer 20 minuten.

Met de bus vanuit Enschede of Hengelo. Vanaf station Enschede met de bus richting Universiteit en vanaf station Hengelo met de bus richting Enschede. (Je kunt uitstappen bij bushalte Westerbegraafplaats of UT/Hallenweg.)

Kijk voor recente reisinformatie op 9292.nl.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Via de website www.how2finance.nl/contact kun je contact opnemen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Ja, je ticket wordt bij de ingang gescanned. Ook kun je de QR-code op je telefoon laten scannen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Novel-T Enschede

The Gallery

Hengelosestraat 500

7521AN Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen