€ 49,01

HR & Communicatie netwerklunch: 6 oktober

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant-Café De IJ-kantine

15-17 Mt. Ondinaweg

1033 RE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

KOM NETWERKEN, DEEL JE ERVARINGEN, HAAL EN BRENG INSPIRATIE BIJ DE HR & COMMUNICATIE NETWERKLUNCH OP VRIJDAG 6 OKTOBER

Wij nodigen je van harte uit voor een inspirerende drie-gangen(!) netwerklunch, gemodereerd door Inge Beckers (specialist in HR-communicatie en initiatiefnemer van HR-Communicatie.nl), waarbij we kennis en ervaringen met elkaar delen.

Kennismaken, kennis delen

Wil je je netwerk in HR & Communicatie vergroten, je laten inspireren en anderen inspireren, samen kennis creëren of brainstormen over vraagstukken in je eigen organisatie? Of je nu een ervaren HR & Communicatie-professional bent, (zelfstandig) ondernemer of een bevlogen junior, als je raakvlakken hebt met HR en communicatie dan ben je van harte welkom tijdens deze lunch.

"De kracht van deze sessie is dat we allemaal onze vragen inbrengen, elkaar vertellen wat onze ervaringen en meningen zijn en best practices delen. Ook als die zich nog niet hebben voorgedaan! Die openheid en dat vertrouwen is een fijne basis voor goede gesprekken en levert de beste inzichten op. Ik vond het prettig dat ik zelf een concrete casus kon voorleggen en veel input daarop kreeg", aldus Marjolijn Vlug.

Er zijn maximaal tien plaatsen aan tafel beschikbaar. Deze netwerklunch vindt plaats in het sfeervolle restaurant De IJ-kantine in Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant-Café De IJ-kantine

15-17 Mt. Ondinaweg

1033 RE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen