HR-Kennissessie Leven Lang Ontwikkel platform

Venster Acties

HR-Kennissessie Leven Lang Ontwikkel platform

HR Kennissessie LLOP: Introductie van het Leven Lang Ontwikkel Platform. Met Kim Kulderij.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Sociëteit de Dieu 114 Langestraat 1811 JK Alkmaar Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Over dit evenement

Dat het schaap met de vijf poten niet meer bestaat in de huidige krappe arbeidsmarkt, hoef ik je niet te vertellen. Als werkgever ben je creatief en kijk je allang niet meer puur naar opleiding en werkervaring bij het invullen van vacatures. Ook verandert het werk snel, de werknemer die je vandaag nodig hebt, moet zich blijven ontwikkelen om klaar te zijn voor het werk van morgen. En hoe zit het met de ambitie van de medewerker zelf? Ook die verandert. Wil je een aantrekkelijk werkgever zijn en blijven en wil je dat jouw medewerkers ambassadeurs zijn van jouw organisatie? Dan zul je als werkgever moeten nadenken over jouw rol in het bereiken van die ambitie en daarmee de rol die je speelt in het leven lang ontwikkelpad van medewerkers.

Programma

Kim Kulderij, Operationeel Directeur LLO Platform, vertelt je alles over Leven Lang Ontwikkelen en Het Leven Lang Ontwikkel Platform (LLOP), hét platform dat werkgevers en werknemers ondersteunt in het vormgeven van een leven lang ontwikkelen. Tijdens de kennissessie nemen we je mee in wat het platform allemaal te bieden heeft en hoe je hiermee als werkgever echt werk kunt maken van het leven lang ontwikkelen van jouw medewerkers.

RESULTAAT: Deze kennissessie geeft jou de handvatten om Leven Lang Ontwikkel beleid te ontwikkelen waarmee je LLO binnen je organisatie duurzaam bevordert.

Voor wie ?

Het HR-vak is dynamisch. De ontwikkelingen staan geen dag stil. Daarom organiseert Huis van het Werk kennissessies voor HR-professionals uit de regio. Externe sprekers zorgen voor kennisverrijking en daarnaast leren we elkaar beter kennen, met elkaar te sparren en kennis te delen.

De kennissessies vinden plaats in Sociëteit De Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar.

Kosteloos voor partners

Ben je al partner? Bestel dan je tickets kosteloos met de partnercode voor jouw bedrijf. Wil je als partner een (externe) introducee meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan bij het secretariaat: 072-2340433.

Ben je geen partner maar wil je wel een keer de sfeer komen proeven? Bestel dan je ticket en doe mee met je HR-collega's uit de regio.

Ben je na deelname enthousiast en krijg je energie van ons HR-netwerk? Word dan partner en we crediteren je deelnamefactuur.

Wees erbij!

Geen werkgever kan zonder de inzet op Leven Lang Ontwikkelen. En met het LLO platform kun je wetenschappelijk onderbouwd verbeteren. Deze kennissessie legt voor jou en jouw bedrijf de basis voor de gewenste omslag. In 2 uur maak jij de stap naar een organisatie die Leven Lang Ontwikkelen voorop stelt. Meld je aan en je weet straks alles over het Leven Lang Ontwikkel Platform - een HR tool van de toekomst.