Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Rock Groningen

Atoomweg 6B

9743 AK Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het thema van deze workshop is Amplitie. Onze gastspreker is Yrenee Koen, amplitiedeskundige, trainster en auteur.

Over dit evenement

Bestaande problemen oplossen en nieuwe voorkomen: bij veel organisatietrajecten staat dat nog steeds centraal. In onze huidige tijd van snelle veranderingen zijn er echter andere uitdagingen. Mensen maken hierbij het verschil!

Eerder dan het oplossen en voorkomen van problemen, is investeren in menselijk kapitaal nu een belangrijke voorwaarde voor het succes van een organisatie.

Amplitie is waar het allemaal om draait: het versterken van het welzijn en het functioneren van medewerkers. Ontdek en ervaar waarom werken aan amplitie bij jullie organisatie op de agenda hoort.

Hybride bijeenkomst

Sinds lange tijd organiseren wij weer live bijeenkomsten. Natuurlijk worden de RIVM voorschriften strikt in acht genomen. Voor mensen die liever op afstand deelnemen aan deze workshop bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van TEAMS.


		Afbeelding van HR24 kennissessie 'Amplitie'

Datum en tijd

Locatie

The Rock Groningen

Atoomweg 6B

9743 AK Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator HR24, HRM specialisten voor Noord-Nederland

Organisator van HR24 kennissessie 'Amplitie'

HRM Coaching & Ontwikkeling

HRM is een prachtig vak en altijd in ontwikkeling. Om optimaal te functioneren in je HRM rol is het dan ook noodzakelijk om actief te blijven. HR24 beschikt over veel kennis en ervaren professionals die jou helpen om te groeien in je vak.

Regelmatig organiseert HR24 bijeenkomsten voor ons netwerk waarbij 1 HRM thema centraal staat. Een gastspreker neemt je mee in het onderwerp zodat jij daarna weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie over onze dienstverlening vind je op www.HR24.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen