€ 25 – € 900

HRcommunity Presents: The Employee Journey

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

HRcommunity neemt je deze zomer mee in de wereld van onboarding, teambuilding, performance&productivity. Op 12 juni organiseren wij The Employee Journey. Een dag geheel in het teken van de reis die de medewerker door jouw organisatie maakt.

Gelukkige en productieve medewerker, dat willen we toch allemaal? Hoe zij door de organisatie bewegen is dan ook cruciaal. Op het event word je klaargestoomd om de Employee Journey in jouw organisatie te perfectioneren, want iedereen weet: het gaat tenslotte niet alleen om de bestemming, maar juist ook om de reis er naar toe. En op elke reis wil je goed begeleid worden, soms een uitstapje kunnen maken en altijd met een tevreden gevoel naar huis gaan.

In onze vertrekhal hop je van gate naar gate, waar de experts je opwachten om je verder te helpen. Volg workshops die aansluiten bij de thema’s binnen de journey, en luister naar verschillende sprekers. Zo vertelt Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely over de engagement bij een van de leukste werkplekken van Nederland. Je verlaat het event vol nieuwe inzichten en weet als geen ander hoe je jouw medewerkers de beste werkbeleving ooit kunt geven. Ready for take off?

De vertrekhal
Tijdens het event bevind je je in onze vertrekhal, hier vind je bij elke ‘gate’ experts die je alles kunnen vertellen over een specifiek onderwerp binnen de Employee Journey. Met als doel: jou op weg helpen naar gelukkige en productieve medewerkers. Wil je meer weten over hoe je medewerkers binnenhaalt? Dan begeef je je naar de Exploration-gate. En hoe begeleid je ze nu het beste als ze eenmaal je organisatie betreden? Bij de Onboarding-gate wachten de antwoorden op je.

Ticketprijzen:
Earlybird: loopt tussen 05-03-2018 en 30-03-2018
Earlybird individueel: €249,- |
Teamtickets 4 tickets voor de prijs van 3: €900,- per team
Studenten: €25,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen