Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Smeltkroes De Keen

2 Kwadestraat

4871 NH Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor hooggevoelige en gemotiveerde volwassenen die meer willen dan in de lasten van hooggevoeligheid blijven hangen. Voor degene die het erover praten beu zijn, maar behoefte hebben aan actie!

Je hebt ontdekt dat je hooggevoelig bent en weet misschien nog niet zo goed hoe je ermee om kan gaan. In je dagelijkse leven loop je telkens tegen de beperkingen van je hooggevoeligheid aan. Je ervaart op dit moment alleen de lasten. Je herkent jezelf in het volgende: langere tijd vermoeid, drukke plaatsen vermijden, je bent snel geëmotioneerd, negatieve en drukke gedachten in je hoofd, je hebt veel ideeën, maar tegelijkertijd ook uitstel gedrag en je bent vaak en lang overprikkeld.

Wat zou je ervan vinden als je een korte mini hsp workshop zou kunnen volgen?

Wat gaan we NIET doen? Ik ben geen voorstander van een (zielig) praatgroepje.

We gaan niet alleen over de lasten praten en hoe vervelend het allemaal is. Dat gaan we dus niet doen.

Wat gaan we dus wel doen?

We nemen in het kort de theorie door. Hierdoor krijg je inzicht hoe alles werkt in het hsp brein. Daarna gaan we praktisch aan de slag. In deze interactieve workshop krijg je oefeningen en tips mee om uit je hoofd te komen en terug in je lijf.

Omdat ik al het een en ander heb geïnventariseerd gaan we ook effectief plannen. Veel hsp’ers hebben hier moeite mee. Dus neem je agenda en pen mee.

Je begrijpt dat ik niet de hele hsp begeleiding traject van 7 stappen in 2,5 uur kan stoppen. Maar na deze workshop ken je de basisvaardigheden om prikkels een beetje te reduceren. Het wordt een waardevolle dag. Na de mini hsp workshop krijg je ook nog eens thuis alle tips en tools via de mail gestuurd. Hoe gaaf en makkelijk is dat? Doe je mee?

De mini hsp workshop is op zaterdagochtend 4 mei van 10:00 uur tot 12:30 uur en je investering is € 51,37. Op het eind van de mini hsp workshop heb ik nog een leuk aanbod voor je.

Graag hoor ik van je of je mee wilt doen en zo niet, wellicht bij een volgende bijeenkomst? Want ik heb nog meer in activiteiten in de planning: lezing en een stiltewandeling, ook erg leuk en waardevol!

Mocht je actief zijn op social media volg mij op facebook of instagram.

https://www.facebook.com/hspliaroma/?epa=SEARCH_BOX

https://www.instagram.com/liannebekkerhspcoach/

Zie ik je dan?

Met bruisende groet,

Praktijk Liaroma

Lianne BekkerDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Smeltkroes De Keen

2 Kwadestraat

4871 NH Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen