€ 282,98

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KIT - Royal Tropical Institute

63 Mauritskade

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Te midden van de meest innoverende AI-, VI-, Influencers- en data ontwikkelingen liet IAB Nederland tijdens het How To Make It Work 2016 congres zien: Test veel, leer nog meer. Wegens dit succes organiseren we op 7 november 2017 HTMIW’17!

Tom Morton liet zien hoe jij door middel van omdenken het magische marketing getal kon vinden. Jeroen Lemaire vertelde dat het snel shippen jouw product ten goede kan komen. Marnick Vandebroek liet het belang van snackable content in de boardroom zien om digital naar een nieuw niveau te helpen binnen je organisatie. We kregen een blik in de keuken van een influencer. En de data junkies onder ons werden meegenomen in de wereld van Alexis van Vuure.

Op 7 november 2017 zullen we je opnieuw een praktische kijk bieden in digitale transformatie processen. Wat werkt, en ook: wat werkt niet? Met als doel om samen het marketing vak naar een hoger niveau te tillen. Ook dit jaar laten de sprekers praktijkcases zien, verkondigen baanbrekende filosofieën, en werpen een blik in de toekomst. Met als doel jou te laten zien hoe jij deze tips kan laten werken voor jou. Weet jij al How To Make it Work?

7 november 2017,

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Alle HTMIW'17 tickets zijn inclusief koffie/thee gedurende de hele dag, een lunchbuffet en een IAB connect borrel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KIT - Royal Tropical Institute

63 Mauritskade

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen