HubSpot User Group Antwerp
Verkoop beëindigd
HubSpot User Group Antwerp

HubSpot User Group Antwerp

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Dallas Antwerp

Frankrijklei 112

2000 Antwerpen

Belgium

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is officieel: België heeft opnieuw een HubSpot User Group

Na het verdwijnen van de HubSpot User Group in Brussel, was het wachten op een opvolger. Door het toenemende succes van inbound marketing - en het bijhorende succes van HubSpot -  in België, is de tijd nu rijp voor een doorstart. Wie de gangmaker achter deze doorstart is? Dallas Antwerp. Daarom dopen we de groep: HubSpot User Group Antwerp, kortweg HUG Antwerp. 

Waarom is dat nu voor jou interessant? 

Als je op deze pagina komt, is de kans groot dat je van HubSpot of van Dallas Antwerp een uitnodiging hebt gekregen. Dat wil ook zeggen, dat je reeds met HubSpot bezig bent in jouw bedrijf. 

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, is het implementeren van HubSpot - en bij uitbreiding, inbound marketing - een heel avontuur. Maar, Rome is ook niet op één dag gebouwd. De HubSpot User Group kan je hierbij helpen. Het doel van deze HUG is om HubSpot klanten samen te brengen en ervaringen te delen. Op die manier kunnen we leren van elkaar. 

Veelgestelde vragen 

Wat is een HubSpot User Group?

Een HubSpot User Group is een terugkerend evenement waarop HubSpot klanten hun ervaringen, inzichten en uitdagingen bespreken. Minimaal één keer per maand blaast de HUG verzamelen.

Voor wie is een HubSpot User Group bedoeld? 

De HubSpot User Group is bedoeld voor bedrijven die HubSpot gebruiken. Maar ook als je in het opstarttraject van HubSpot zit, ben je zeker welkom.

Waarom ligt de locatie nog niet vast? 

Omdat we nog niet zeker zijn of jij komt. Dit is de eerste HubSpot User Group in Antwerpen en het is moeilijk om in te schatten hoeveel mensen willen deelnemen. Schrijf je dus zo snel mogelijk in, zodat we een gepaste locatie in Antwerpen kunnen vinden waar iedereen binnen kan. 

Hoeveel kost de toegang tot een HubSpot User Group? 

Niets. Dit evenement is volledig gratis.
De enige voorwaarde is dat je als bedrijf actief met HubSpot bezig bent. 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Dallas Antwerp

Frankrijklei 112

2000 Antwerpen

Belgium

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen