Huis Leyduin organiseert samen met Sabine Heuer “Beyond the Sky: Live”

Huis Leyduin organiseert samen met Sabine Heuer “Beyond the Sky: Live”

Venster Acties en details

€ 157,50

Datum en tijd

Locatie

Huis Leyduin

1 2e Leijweg

2114 BG Vogelenzang

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Hoe haal je het beste in jezelf naar boven, terwijl je onderwijl ook geniet van dit ene leven dat je hebt?

Over dit evenement

Beyond the Sky: Live

“Mijn leven is al helemaal goed zoals het is. Sterker nog: ik ben al helemaal goed zoals ik ben. Dat besef ik, en toch… dat knagende gevoel, de wil, de wens, is er meer? Wat zit er nog in mij wat eruit mag komen? Wat kan ik bijdragen aan de wereld, aan de maatschappij? Kan ik nog meer genieten van dit leven? Hoe ziet dat genieten er dan precies uit?”

Als je veel kan en veel mogelijkheden hebt dan is het lastig om een bepaalde richting op te blijven gaan. Je kiest als het ware elke keer een nieuwe richting en komt zo niet erg ver. Je wilt op gezette tijden evalueren of je nog de goede richting op gaat en daar tussen wil je gewoon gaan. Je keuze staat dan vast en je zet door.

We nodigen je heel graag uit voor de tweede editie van Beyond the Sky: Live. Hét moment om even stil te staan.

Doel: Aan het eind van de dag ga je weg met een gericht plan, je voelt waar de focus de komende 3 maanden naar toe mag. Ook krijg je ‘soft tools’ om je tijdens die 3 maanden te ondersteunen.

Er mag een mooie balans zijn tussen ambities verwezenlijken (DOEN) en genieten van het moment/ weten dat je al ‘genoeg’ bent (ZIJN).

Inhoud: Momenten van stilte, diepe vragen, praktische opdrachten, maar ook vrolijkheid en puur genieten. En vergeet niet de gave gesprekken met andere ambitieuze levensgenieters.

Voor wie: Hele ambitieuze mensen die het gevoel/ de neiging hebben om zichzelf voorbij te rennen. Daarentegen is middelmatigheid geen optie. Je speelt met de vraag ‘Hoe haal je het beste in jezelf naar boven, terwijl je onderwijl ook geniet van dit ene leven dat je hebt?’

Vrijdag 30 september 2022, 10:00 tot 16:00 (met uitloop naar 17:00).

Investering : €157,50

Delen met vrienden