Gratis

Huis van het Werk Workshop: Win-win Talentontwikkeling

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Huis van het Werk Workshop (online) door Verhelder Talent "Win-win voor werkgevers en werknemers als het gaat om talentontwikkeling"

Over dit evenement

Voor veel organisaties staat talentmanagement hoog op de agenda. In tegenstelling tot de ‘toptalenten’- benadering richt inclusief talentmanagement zich op alle medewerkers binnen een organisatie. Iedereen heeft namelijk talenten die ontplooid en benut kunnen worden.

Organisaties die deze vorm van talentmanagement inzetten zien economische voordelen (productiviteit, flexibiliteit, efficiency) en positieve voordelen voor medewerkers (werkplezier, bevlogenheid). Weten wat je talenten zijn is niet genoeg. Voor duurzaam resultaat is het belangrijk dat medewerkers gestimuleerd worden om mogelijkheden te vinden om hun talenten ook in te zetten.

Maar hoe kom je tot een win-winsituatie waarbij de medewerker de talenten kan inzetten en ontwikkelen en de organisatie daar optimaal rendement uit haalt?

Tijdens deze workshop verzorgt door Veronique Wanst van Verhelder Talent leer je omgaan met een praktische tool voor talentontwikkeling, waarmee je morgen aan de slag kunt!

Bent u geïnteresseerd in deze workshop, schrijf u dan in voor de online Huis van het Werk workshop.

Voorafgaand aan de online workshop ontvangt u de toegangslink via info@huisvanhetwerk.nl

Dit evenement is voor partners van Huis van het Werk, maar geïnteresseerde werkgevers in Noord-Holland Noord kunnen gerust een keer vrijblijvend online meekijken. Neem hiervoor even contact met ons op via info@huisvanhetwerk.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen