Gratis

Huis van het Werk Workshop:de inzet van de Nederlandse taal op de werkvloer

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

JAR Opleidingen B.V.

10 Edisonweg

1821 BN Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Huis van het Werk Workshop door JAR opleidingen: De inzet van de Nederlandse taal op de werkvloer en de invloed van internationalisering.

Over dit evenement

Om elkaar goed te verstaan, moet je dezelfde taal spreken. Zeker op de werkvloer is dat belangrijk. Taal en werk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Heeft u werknemers in dienst die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen? Die regelmatig niet goed begrijpen wat u van ze verwacht? Die niet goed kunnen communiceren met collega’s en klanten. Die hun werk niet optimaal kunnen doen, omdat zij de taal onvoldoende spreken? Uw interne bedrijfsvoering, maar ook uw dienstverlening aan uw klant heeft hier last van.

Hier kunt u als werkgever iets aan doen! Wilt u weten hoe? Noortje van Loon van JAR opleidingen verzorgt de Huis van het Werk workshop: de inzet van de Nederlandse taal op de werkvloer.

Ook kijken we in deze workshop naar interculturele communicatiestoornissen en kijken we naar de achtergronden hiervan. Wat is de cultuur? Waardoor ontstaat interculturele miscommunicatie?

Bent u geïnteresseerd in deze workshop, schrijf u dan in voor de Huis van het Werk Workshop.

Let op: deze workshop is live bij:

JAR-opleidingen, Edisonweg 10, 1821 BN Alkmaar

Uiteraard worden alle COVID-maatregelen in acht genomen.

Dit evenement is voor partners van Huis van het Werk, maar geïnteresseerde werkgevers in Noord-Holland Noord kunnen gerust een keer vrijblijvend online meekijken. Neem hiervoor even contact met ons op via info@huisvanhetwerk.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

JAR Opleidingen B.V.

10 Edisonweg

1821 BN Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Huis van het Werk

Organisator van Huis van het Werk Workshop:de inzet van de Nederlandse taal op de werkvloer

Huis van het Werk. Samen werken aan duurzaam werkgeverschap. Met 60 aangesloten werkgevers hebben we de focus op gezonde omzetten en gezonde werknemers en vinden elkaar bij de activiteiten van Huis van het Werk. Voor én door werkgevers in Noord-Holland Noord. «

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen