Gratis

Huis van het Werk Zoomsessie 07-12: gastheer STAN Partners

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Werkgevers uit NHN ontmoeten elkaar online. Samen werken aan duurzaam werkgeverschap.

Over dit evenement

Partners van Huis van het Werk gaan normaliter bij elkaar op bezoek tijdens Huis van het Werk Meet & Match. Het doel van deze bijeenkomsten is om kennis te delen, elkaar te leren kennen en het (tijdelijk) uitwisselen van elkaars werknemers, producten of diensten.

Deze bijeenkomst was eerder gepland op 21 september.

In deze coronacrisis ontmoeten HR-managers en -adviseurs elkaar online tijdens een Huis van het Werk Zoomsessie. In deze bijeenkomst verzorgt één van onze partners een bedrijfspresentatie en blijft de agenda hetzelfde.

Na inschrijving op Eventbrite.nl ontvangt u een bevestiging van de bijeenkomst. Enkele dagen voor aanvang van de desbetreffende Huis van het Werk Zoomsessie ontvangt u een e-mail met de link en het wachtwoord. Voor iedere Huis van het Werk Zoomsessie ontvangt u een nieuwe link met wachtwoord. Zorg dat u van te voren een Zoom account heeft.

Dit evenement is exclusief voor Partners van Huis van het Werk, maar geïnteresseerde werkgevers in Noord-Holland Noord kunnen gerust een keer vrijblijvend online meekijken. Neem hiervoor even contact met ons op via info@huisvanhetwerk.nl

Meer informatie over deze Huis van het Werk Zoomsessies kunt u vinden op huisvanhetwerk.nl

Mocht u vragen hebben dan horen we graag van u.

Graag tot dan!

Renate Ooms,

manager Huis van het Werk

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Huis van het Werk

Organisator van Huis van het Werk Zoomsessie 07-12: gastheer STAN Partners

Huis van het Werk. Samen werken aan duurzaam werkgeverschap. Met 60 aangesloten werkgevers hebben we de focus op gezonde omzetten en gezonde werknemers en vinden elkaar bij de activiteiten van Huis van het Werk. Voor én door werkgevers in Noord-Holland Noord. «

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen