Gratis

Huis van het Werk Zoomsessie 12-10: gastheer WNK Personeelsdiensten

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Ontmoet werkgevers uit NHN online: Samen werken aan duurzaam werkgeverschap

Over dit evenement

Partners van Huis van het Werk gaan normaliter bij elkaar op bezoek tijdens Huis van het Werk Meet & Match. Het doel van de Huis van het Werk Meet & Match is om kennis te delen, elkaar te leren kennen en het (tijdelijk) uitwisselen van elkaars werknemers, producten of diensten.

In deze coronacrisis gaan HR-managers en -adviseurs elkaar online ontmoeten tijdens een Huis van het Werk Zoomsessie. In deze bijeenkomst verzorgt één van onze Partners een bedrijfspresentatie. We bespreken actuele HR-onderwerpen en delen kennis en inzichten met elkaar.

We hebben in 2021 een aantal data gepland waarbij u zich voor elke sessie apart kunt aanmelden. Als partner van Huis van het Werk kunt u zo vaak deelnemen als u wilt.

Na inschrijving op Eventbrite.nl ontvangt u van iedere aanmelding een bevestiging. Enkele dagen voor aanvang van de desbetreffende Huis van het Werk Zoomsessie ontvangt u een e-mail met de link en het wachtwoord. Voor iedere Huis van het Werk Zoomsessie ontvangt u een nieuwe link met wachtwoord. Zorg dat u van te voren een Zoom account heeft.

Dit evenement is exclusief voor Partners van Huis van het Werk, maar geïnteresseerde werkgevers in Noord-Holland Noord kunnen gerust een keer vrijblijvend online meekijken. Neem hiervoor even contact met ons op via info@huisvanhetwerk.nl

Meer informatie over deze Huis van het Werk Zoomsessies kunt u vinden op huisvanhetwerk.nl

Mocht u vragen hebben dan horen we graag van u.

Graag tot dan!

Renate Ooms,

Manager Huis van het Werk

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen