Gratis

Huiskamerbijeenkomst over werk en/of solliciteren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Zit jij met twijfels over jouw slechthorendheid icm werken? Tijdens deze huiskamerbijeenkomst kunnen we ervaringen met elkaar delen.

Over dit evenement

Zit jij met twijfels over jouw slechthorendheid icm werken? Hoe ga je dat vertellen bij een sollicitatie of vertel je dat überhaupt? Wat vertel je jouw horende collega's? Wat voor baan past bij je en is dat haalbaar? Hoe vind je een baan die past bij jouw ambities, talenten en vaardigheden? Welke voorzieningen en hulpmiddelen heb ik recht op en waar kan je die krijgen.

Tijdens deze huiskamerbijeenkomst kunnen we ervaringen met elkaar delen. Daarnaast krijg je informatie over hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassingen, tips van werkgevers en een overzicht van organisaties die je kunnen helpen.

--- Heb jij zelf geen interesse om erbij te zijn, maar wil je wèl jouw tips/ervaringen delen? Stuur dan even een berichtje naar Annet! --- Mailadres: Ajmverdoorn@hotmail.com

Met gespreksleider Henk van Rees gaan we samen in gesprek over verschillende onderwerpen binnen het thema. Schrijftolk Davy zorgt ervoor dat iedereen het gesprek goed kan volgen. Als er behoefte is aan een NMG-tolk, gaan we die regelen.

Tijdens deze avond krijg je antwoord op vragen zoals:

- Hoe denken anderen over solliciteren met slechthorendheid?

- Hoe hebben andere slechthorenden een baan gevonden?

- Wat zeg je tegen je horende collega's?

- Wat voor werkplek aanpassingen zijn er mogelijk en waar kan ik die krijgen?

- Hoe zorg ik dat mijn slechthorendheid mijn ambities niet in de weg staat?

- Jouw persoonlijke vragen

De bijeenkomst is bij Annet thuis in Zoetermeer. Je krijgt de precieze locatie als je je ingeschreven hebt. Je bent welkom om voor de bijeenkomst te komen eten. Na afloop kun je blijven voor drankjes en gezelligheid.

Tot 25 oktober!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen