Human Profiling®, had ik het maar geweten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noorderhavenstraat 49

7202 DD Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop Human Profiling Experience

19.30 uur Ontvangst.
20.00 uur Opening door voorzitter Rijn Platteel
20.15 uur Human Profiling Experience
21.45 uur Netwerkborrel


Het gezegde luidt: "Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg". De waarheid van deze uitspraak berust niet bovenmenselijke kwaliteiten, maar op scherpzinnige observatie. Human profiling is bij uitstek de methode om je gesprekspartner te lezen. De subtiele aanwijzingen in intonatie, gezicht- en lichaamsuitsdrukkingen te herkennen en te interpreteren, de juiste vragen te stellen en de werkelijke intenties te achterhalen. Op die manier kun je elke onderhandeling naar je hand zetten, krijg je inzicht in drijfveren van medewerkers tijdens voortgangsgesprekken en achterhaal je de werkelijke motivatie van collega's.

Gert Jan Schenau leid je op 7 maart door de basisprincipes heen van Human Profiling, met als key-elementen:

  • Inquiry; Het stellen van de juiste vraag op het juiste tijdstip
  • Micro expressions; Vertalen van expressie in vitale informatie
  • Inconsistenties; Weet wanneer je gesprekspartner liegt
  • Concludeer; identificeer tijdig actuele intenties van de ander als basis voor succesvolle besluitvorming, keuzes en adviezen.

Wie is Gert Jan Schenau?

Gedurende zijn werkzame leven als Corporate HR Director bij KROHNE AG, heeft hij tijdens zijn zakelijke contactmomenten met mensen over de hele wereld de waarde ontdekt van het aspect lichaams-expressie. Maar tevens de lacune in onze opleiding en vorming tot communicatief vaardige mensen. In 2009 ontstond bij hem de ambitie ‘iets’ te ontwikkelen dat betrekking had op de drie belangrijkste basisprincipes van een gesprek: vragen, kijken en luisteren. Na vele studies en wetenschappelijke onderzoeken heeft hij het inmiddels gepatenteerde Human Profiling® ontwikkeld. Sinds 2014 helpt hij professionals in vrijwel alle branches en functies de ‘waarde’ van menselijk gedrag te zien en als meest effectieve basis te gebruiken in succesvolle besluitvorming, keuzes en adviezen


Datum en tijd

Locatie

Noorderhavenstraat 49

7202 DD Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen