Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Holterbergweg 14

Holterbergweg 14

7451 JL Holten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Start locatie voor de zoektocht naar jullie droom hutje op de hei, is te vinden aan de Holterbergweg in Holten.

Over dit evenement

Hoewel de pandemie veel impact heeft op de economie, doet de huizenmarkt het juist opvallend goed. De huizenprijzen stegen vanaf 2020 juist harder, en er wordt rekening gehouden met een stijging van de huizenprijzen van meer dan 12% in 2021. Voor 2022 wordt gerekend op 5%.

Het zal dus steeds lastiger worden om je droomhuis te vinden, om maar niet te spreken over de starter op de woningmarkt. Wij spelen hier als Social Run Twenterand natuurlijk op in en gaan jullie helpen met het zoeken van jullie droomhuis.

We gaan wederom rennen in groepjes van ongeveer 10 tot 12 deelnemers, die op verschillende tijden starten. De groepen worden ingedeeld op snelheid bij benadering. Social Run Twenterand heeft geen wedstrijdkarakter, maar het is natuurlijk wel zo leuk om met je groepje (ongeveer) in hetzelfde tempo te kunnen lopen.

Geef daarom bij het boeken van de ticket je gemiddelde looptempo aan en de afstand die je wenst te lopen. Gekozen kan worden tussen 7 en 12 kilometer.

Als je i.p.v hardlopen aan het onderdeel Powerwalking wilt deelnemen , kan je ook dit bij de bestelling aangeven. Het tempo is hierbij tenminste 9 minuut per kilometer. (5 kilometer binnen de 45 minuten.

Heb je speciale wensen, dan proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Geef deze wens dan door bij opmerkingen.

Met sportieve groet,

Social Run Twenterand

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Holterbergweg 14

Holterbergweg 14

7451 JL Holten

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Social Run Twenterand

Organisator van Hutje op de hei

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen