€ 0 – € 15

Hutten: De customer journey in kaart

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veghel

Mountbattenweg 2

Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De volgende CC-10 bijeenkomst staat gepland op donderdag 5 juli. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Niels Amsterdam van Hutten jullie meer over het in kaart brengen van de customer journey van de klanten van deze cateraar:

‘Ik ga het met jullie hebben over de inzichten die ik met ons team heb gekregen toen ik begon als fulltimer op de afdeling en in aanraking kwam met de Customer Journey. We hadden redelijk goed voor ogen wie onze klant was, maar echt gedetailleerd weten hoe het klantproces in elkaar zit? Niet echt. Tegenwoordig hoor je er in de marketingwereld iedereen over en de Cool Blue’s van deze wereld zijn er groot mee geworden. In de B2C wereld heel normaal, in de B2B wereld nog redelijk onontdekt.’

‘Inmiddels 3 jaar geleden begon ik als stagiaire bij Hutten en ben vanuit daar door gegroeid naar een vaste waarde in het marketingteam. Van vakantiebaantje, bijbaantje, afstudeerstage, kleine projecten, fulltimer en nu sinds kort verantwoordelijk voor de marketing in de Meetings & Events markt voor Hutten.’

Over Hutten
Hutten heeft altijd meer aandacht voor opdrachtgevers, gasten en hun werknemers. Wij voegen toe met ambachtelijk bereide voeding, oprechte gastvrijheid en creatief maatwerk. En dat al bijna 90 jaar! Wij zijn ervan overtuigd dat puur en echt eten en drinken zorgen voor fittere en gelukkige medewerkers. Daarom zijn we steeds bezig om voeding gezonder en lekkerder te maken. Hutten is actief in business catering, meeting en events, care en cure , hospitality diensten, en foodservice & retail.

Hutten Meeting en Events is een ervaren partner in de organisatie van doelgerichte events. Ons culinair assortiment is ambachtelijk bereid, lekker, verrassend en vanzelfsprekend duurzaam. Daarbij overtreft de gastvrijheid van onze samenwerkers de verwachtingen. Als specialist denkt Hutten mee van trendy concept tot en met innovatief maatwerk. Samen zetten wij de mood: van concepting en decorbouw tot inrichting, styling en entertainment. En dat doen we door heel Nederland.

Het programma
16.45 uur: inloop
17.00 uur: start programma
18.15 uur: borrel

Aanmelden
Geef je uiterlijk maandag 2 juli op door je ticket te bestellen via Eventbrite.

Ben je geen lid van CC-10? Kijk dan hieronder eerst of je voldoet aan de voorwaarden die we stellen.

Introducees
Introducees en geïnteresseerden zijn heel hartelijk welkom! Heb je interesse dan kun je eenmalig een bijeenkomst gratis bezoeken. Let er wel op dat je voldoet aan de eisen die we stellen aan onze leden:

  • Je bent werkzaam in de marketing of communicatie op HBO of WO-niveau
  • Je bent woon- of werkzaam in de regio Eindhoven
  • Je hebt relevante werkervaring in een junior- of mediorfunctie
  • Vormgevers, webdevelopers, sales gerelateerde functies en studenten voldoen niet aan ons profiel
  • Vragen? Stuur ons een mail!


Lid worden van CC-10?
Voor € 20,- per kalenderjaar kun je alle vier de bijeenkomsten van CC-10 bijwonen.
Je kunt er ook voor kiezen om per bijeenkomst te betalen: dit kost € 8,50 per keer. Het bedrag dient telkens voorafgaand aan de bijeenkomst betaald te worden.

Hopelijk tot donderdag 5 juli!

Vriendelijke groet,

Bestuur CC-10 (CommunicatieClub 2010)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veghel

Mountbattenweg 2

Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen