HxGN LOCAL Tube & Measuring Event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tolstraat 36

36 Tolstraat

7482 DB Haaksbergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij te maken met (buis) buigingen?

Dan ervaar jij vast en zeker ook de steeds complexer wordende vraagstukken rondom dit onderwerp. Termen als nauwkeurigheden en precisie worden hoe langer hoe belangrijker en dat is een trend die de komende jaren alleen maar verder zal doorzetten. Dat is in ieder geval de verwachting van zowel Hexagon Manufacturing Intelligence (producent van metrologie oplossingen) en Dynobend (buigmachinefabrikant en buigspecialist).

“ Eisen van opdrachtgevers worden hoe langer hoe specifieker en hier komen complexe vraagstukken uit voort voor organisaties die hiermee te maken hebben. Minimale afwijkingen zorgen steeds vaker voor grote procesverstoringen en maken het verschil tussen slechte en excellente kwaliteit.”

Mede hierdoor slaan Hexagon en Dynobend de handen ineen en organiseren zij op 31 oktober a.s. gezamenlijk het Tube & Measuring Event. Tijdens deze informatieve dag informeren zij de bezoekers over de mogelijkheden om buigingen nog specialistischer en nauwkeuriger toe te passen zodat OEM’ers en producenten hiermee een nog hoger niveau kunnen behalen.

Op 31 oktober a.s. worden de bezoekers, volledig kosteloos, meegenomen in de gecombineerde wereld van metrologie en buigen en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van precisie en nauwkeurigheid om de kwaliteit en constantheid te verbeteren. Een onmisbare dag als jij op zoek bent naar een verdere kwaliteitsverbetering op het gebied van (buis)buigingen in jouw organisatie. De dag duurt tot ongeveer 15.30 uur (het optionele afsluitende diner tot ongeveer 19.00 uu)

Ben jij er bij?

Schrijf je dan snel in, het aantal plaatsen is beperkt!


***
Graag sluiten we de dag gezamenlijk af in de nabijgelegen Grolsch fabrieken. Optioneel bieden we een informatieve rondleiding en zullen we aldaar het diner nuttigen. Indien voor deze optie wordt gekozen zal de dag ongeveer om 19.00 uur eindigen.

Datum en tijd

Locatie

Tolstraat 36

36 Tolstraat

7482 DB Haaksbergen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen