Gratis

Meerdere data

Hybride werken: Maak een krachtige doorstart!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In dit e-vent nemen we jullie mee in hoe wij als Rainmen naar organisaties in verandering kijken en hoe hybride werken daarin past.

Over dit evenement

Weet jij al hoe je ‘na corona’ met jouw team invulling gaat geven aan thuiswerken en op kantoor werken? Hebben jullie als organisatie al een keuze gemaakt hoe de balans komt te liggen? En laat je je hierbij leiden door wat de medewerkers willen, door wat de organisatie wil of door wat klanten willen?Wat op de loer ligt is een fase van onduidelijkheid. Uit elkaar lopende verwachtingen kunnen zomaar leiden tot verwarring, demotivatie en wantrouwen onder je medewerkers.

Wij als Rainmen verwachten een reverse culture shock! Deze keer is het niet de shock van het volledig switchen naar online werken. De shock gaat over de vaagheid in de combinatie van thuiswerken en op kantoor werken, deels online en deels offline werken. Een nieuwe situatie waar mensen weer aan moeten wennen. Hoe gaat dat straks?Hopelijk heb je hybride werken niet als doel verheven, maar is het gewenste business resultaat nog steeds het doel en hybride werken een middel om daar te komen. Desalniettemin heb je straks in de nieuwe en hybride wereld toch afspraken te maken met jouw teams en medewerkers. Je kunt afwachten totdat het op je afkomt, of je kunt voorbereid zijn en helder hebben wat je te doen staat.

Voor wie?

Voor besluitvormers in organisaties die invulling gaan geven aan hybride werken en leidinggevenden die handvatten zoeken in het maken van heldere afspraken met hun teams en medewerkers in het hybride werken.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen