I Love Urban Outdoor Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kosboulevard

Kosboulevard

3059 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jandino's eerste I Love Urban outdoor muziekfestival!

Over dit evenement

Jandino Asporaat daagt zichzelf uit met zijn eerste outdoor muziekfestival. Een droomfestival dat overdag plaatsvindt op zaterdag 18 juli 2020 in het Oeverpark te Rotterdam. Verwacht onder meer de beste artiesten van dit moment, een mega vuurwerkshow, een adembenemend uitzicht vanuit het reuzenrad en een internationaal food court.

Bezoekers kunnen onder meer genieten van de beste artiesten van nu op meerdere podia. Een van de hotspots is het internationaal food court met gerechten uit alle windstreken, vlakbij het spectaculaire reuzenrad met uitzicht op heel Rotterdam.

Jandino Asporaat over I Love Urban outdoor music festival: “Het moet een droomplek worden, een festival waarop mijn gasten voortdurend worden verrast, plezier hebben met hun vrienden en waar we mooie/nieuwe herinneringen creëren.”

Tijdens het festival ligt de nadruk op het zomerse festivalgevoel waar iedereen zo van houdt. Verwacht een mooi decor dat aansluit op dat gevoel. Een mega vuurwerkshow zoals je die nog nooit hebt gezien wordt de eindknaller.

Een beperkt aantal Loyalty tickets zijn nu in de verkoop, bestel direct je tickets!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kosboulevard

Kosboulevard

3059 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen