€ 213,87

I Want To Tell You - Storytelling [DUTCH]

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

O - Utrecht

Weerdsingel Westzijde 8

3513 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ontroer elk publiek met jouw persoonlijke, meeslepende verhaal!

Over dit evenement

I Want To Tell You

"Then I could speak my mind and tell you" - The Beatles

Over deze workshop

Maximum aantal deelnemers: 10

Een goed verhaal bestaat uit veel meer dan alleen woorden. Timing, verbeeldingskracht, flow en wederzijdse betrokkenheid spelen een belangrijke rol - net als bij een song. Het zal je verbazen hoeveel een song uitvoeren en een speech geven met elkaar gemeen hebben. Ontdek de kunst van verhalen vertellen vanuit een muzikaal oogpunt! Deze dynamische storytelling training richt zich volledig op het vinden en verbeteren van jouw persoonlijke verhaal, waarbij we gebruik maken van unieke oefeningen en verteltechnieken die je als muziek in de oren zullen klinken.

Wat leer je:

  • De muziek in het vertellen van verhalen
  • Het spel van dynamiek
  • Unieke verteltechnieken en nieuwe perspectieven
  • Ontdek je persoonlijke verhaal
  • Blijf weg van De Induttende Luisteraar

Inclusief:

  • Schrijfmateriaal
  • Een samenvatting van de workshop-inhoud
  • Koffie en thee

Wat we doen:

Ons doel is om goede sprekers om te toveren in geweldige sprekers. Of het nu een elevator pitch, een vergadering, een keynote toespraak of andere vorm van spreken in het openbaar is, wij geloven niet in één standaard recept om de luisteraar omver te blazen. Zoals de beleving van een lied onlosmakelijk verbonden is met degene die het uitvoert, is het geven van een presentatie altijd verwikkeld met je persoonlijke identiteit. Met jaren ervaring als uitvoerend artiest weten wij precies wat er nodig is om de volledige aandacht van je publiek te trekken én te houden. Vanuit een artistiek perspectief bieden wij unieke manieren aan om je verhaal over te brengen, buiten de kaders van de standaard public speaking methodes. Wij zorgen ervoor dat je speech niet alleen wordt gehoord, maar ook wordt onthouden.

Wie zijn The Pitchshifters?

We leerden elkaar kennen in 2018, allebei in de afrondende fase van de masteropleiding Muziek en Technologie: Compositie & Performance aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht). Al gauw vonden we elkaar in onze fascinatie voor de kunst van het overbrengen van verhalen en ontdekten we dat we onszelf op dezelfde wijze uitdagen met wilde ideeën en nieuwe invalshoeken. We sloegen de handen ineen en richtten The Pitchshifters op: een bedrijf dat onze kracht en passie niet alleen combineert, maar ook deelt met iedereen die graag met ons de diepte induikt. 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

O - Utrecht

Weerdsingel Westzijde 8

3513 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen