€ 3.699

IAM Diploma in Asset Management | November 2022 | Amsterdam

Venster Acties en details

€ 3.699

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg

1014 BB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gestructureerd veranderingen doorvoeren in uw organisatie, proces en bedrijfsmiddelen? Met deze training leert u als ervaren asset manager h

Over dit evenement

Gestructureerd veranderingen doorvoeren in uw organisatie, proces en bedrijfsmiddelen? Met deze training leert u als ervaren asset manager hoe. U leert lange termijn investerings- en onderhoudsplannen af te stemmen op de corporate strategie. En u zet verschillende belangen van uw stakeholders op de juiste plaats. Om in deze training in aanmerking te komen moet u in het bezit zijn van het IAM Certificate in Asset Management. Met deze vervolgtraining behaalt u het Diploma in Asset Management naar internationale standaard.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coengebouw

Kabelweg

1014 BB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van IAM Diploma in Asset Management | November 2022 | Amsterdam

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen