€ 49,45

IBC Business in Media Tour

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RAI Amsterdam

2-22 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Van 14 t/m 19 september vindt de IBC plaats in de RAI Amsterdam. Op de grootste broadcast beurs van Europa vind je alle nieuwe technologie van opname tot uitzending. Traditiegetrouw organiseert iMMovator IBC tours over deze gigantische beursvloer. Dit jaar organiseert iMMovator thematische tours. Tijdens deze tour wordt je meegenomen langs de hoogtepunten van de beurs op het gebied van business. Disruptieve technologieën, startups en nieuwe business modellen komen hierbij aan bod.

Doe mee aan de Business in Media Tour waar je langs de stands met de meest innovatieve en spraakmakende producten en technologieën wordt geleid. Via koptelefoons word je bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC en die een grote impact hebben op de media industrie. Daarbij gaan we niet alleen langs de grote media concerns maar doen ook een aantal startups aan die spraakmakende producten laten zien.

Aanmelden

De tour vindt plaats op maandag 18 september van 13.30-15.30 uur op de IBC. Kosten voor deelname zijn €50,-. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is 20 personen.

Let op: het is ook belangrijk dat je je als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kan je registreren voor de beurs via deze link. Registreren als beursbezoeker is gratis, mits je je voor 18 augustus registreert.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

RAI Amsterdam

2-22 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen