€ 49,45

IBC Immersive Media Tour

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam RAI

Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Van 14 t/m 19 september vindt de IBC plaats in de RAI Amsterdam. Op de grootste broadcast beurs van Europa vind je alle nieuwe technologie van opname tot uitzending. Traditiegetrouw organiseert iMMovator IBC tours over deze gigantische beursvloer. Dit jaar organiseert iMMovator thematische tours en kun je onder leiding van Pieter Siekerman ontdekken wat de IBC heeft te bieden op het gebied van VR, AR en MR.

De kansen voor het maken van compleet nieuwe contentbelevingen door het gebruik van VR, AR en MR liggen voor het oprapen. Hoe kun je als mediabedrijf virtual reality gebruiken om een totaalervaring te bieden? Wat hebben deze technologieën te bieden aan mediaformats? Hoe breng je via VR media-ervaringen zo dicht mogelijk bij de consument? Ook op de IBC is virtual één van de buzz words. Wat is er op deze gigantische beurs te zien als het gaat om deze techniek?

Onder leiding van Pieter Siekerman, Freelance Technology Manager & VR/AR/MR, voert deze IBC Tour je langs de hoogtepunten van de IBC op gebied van deze technologieën. Via koptelefoons voert Pieter ons langs de interessantste stands en licht toe waarom deze technieken zo’n impact gaan hebben op de media-industrie.

Over Pieter Siekerman

Pieter Siekerman is Freelance Technology Manager & VR/AR/MR. Hij adviseert verschillende bedrijven waaronder &samhoud media/The VR Cinema, 24i en iFleat op het gebied van VR,AR en MR technologie.

Aanmelden

De tour vindt plaats op maandag 18 september van 10.00-12.00 uur op de IBC, met aansluitend een lunch. Kosten voor deelname zijn €50,-. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is 20 personen.

Let op: het is ook belangrijk dat je je als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kan je registreren voor de beurs via deze link. Registreren als beursbezoeker is gratis, mits je je voor 18 augustus registreert.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam RAI

Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen