€ 49,45

IBC Spectacular Live Events Tour

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RAI Amsterdam

2-22 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Van 14 t/m 19 september vindt de IBC plaats in de RAI Amsterdam. Op de grootste broadcast beurs van Europa vind je alle nieuwe technologie van opname tot uitzending. Traditiegetrouw organiseert iMMovator IBC tours over deze gigantische beursvloer. Dit jaar organiseert iMMovator thematische tours en kun je onder leiding van Freek van ’t Ooster ontdekken wat de IBC heeft te bieden op het gebied van sport, media en live events.

Live is belangrijker dan ooit voor mediabedrijven. Nieuws, sport, groot entertainment, festivals en concerten. Het publiek wil er bij zijn, er deelgenoot van zijn, zich er betrokken bij voelen. Er naar toe leven, er bij zijn en nagenieten. Op locatie én op afstand. Engagement, experience, immersiveness daar draait het om. Hoe kun je de ervaring van de bezoekers van grote events verrijken met nieuwe media diensten? Hoe kijken we in de toekomst naar sporten? Hoe dicht kunnen we op de actie zitten? Hoe kan de impact van een event verder worden vergroot? Wat is er op deze gigantische beurs te zien als het gaat om deze sport en live events?

Onder leiding van Freek van ‘t Ooster, voert deze IBC Tour je langs de hoogtepunten van de IBC op gebied van sport en live events. Via koptelefoons voert Freek ons langs de interessantste stands en licht toe waarom deze technieken zo’n impact gaan hebben op de media-industrie.

Over Freek van ‘t Ooster

Freek van ’t Ooster is onderdeel van de directie van iMMovator. Daarnaast is Freek vanuit iMMovator projectleider voor de track Spectacular Live Events en betrokken bij het innovatie programma Spectacular ArenA eXperiences (SAX) van de Amsterdam ArenA.

Aanmelden

De tour vindt plaats op maandag 18 september van 13.30-15.30 uur op de IBC. Kosten voor deelname zijn €50,-. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is 20 personen.

Let op: het is ook belangrijk dat je je als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kan je registreren voor de beurs via deze link. Registreren als beursbezoeker is gratis, mits je je voor 18 augustus registreert.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

RAI Amsterdam

2-22 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen