€ 0 – € 17,50

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Arigato

Grote Berg 12

5611KK Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ter afsluiting van een prachtig zomer seizoen organiseert Arigato voor de derde keer Ibiza Sensation! Op zondagmiddag drie uur gaat de deur open en zullen de klanken van Ibiza door het restaurant klinken. Speciaal voor deze gelegenheid komt Luis de Villar wederom naar Eindhoven. Met zijn heerlijke opzwepende ritme van deep, soulfull en tech house gaat hij iedereen deze middag even meenemen naar Ibiza.

Maar dit is nog niet alles! Speciaal voor deze middag komt een tweede DJ uit Ibiza naar Nederland, Felix da Funk. Felix is op Ibiza een lokale held! Hij draait in de Pacha, Bora Bora, KM5, Ocean Beach Club en nog vele andere hippe plekken.

Ter afsluiting van het event gaan zij back to back draaien. Dit beloofd een waanzinnige afsluiter te worden van deze zondag!

Het houdt niet op bij lekker beats en een heerlijk glas drank! Speciaal voor deze bijzondere zondag hebben we Aziatische barbecue. Met de meest lekkere bites zoals je dat gewend bent van Arigato. Om het verder nog compleet te maken hebben we onbeperkt heerlijke sushi deze middag.

Diner tickets per persoon € 35,00, af te nemen aan de deur.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Arigato

Grote Berg 12

5611KK Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen