Gratis

I&C LIVE 23 juni: Bereid je merk voor op social commerce

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Inspire & Connect, voor freelance sales en marketing professionals

Over dit evenement

Ontwikkel een strategie om shoppen op social media optimaal in te zetten voor je product-markt combinaties

Shoppen op social media is in opkomst. In China heeft ‘social commerce’ inmiddels al een marktaandeel van 11% en naar verwachting zal de populariteit hiervan ook in Nederland flink gaan toenemen. Deze nieuwe dimensie binnen e-commerce biedt merken en retailers volop kansen om hun online verkoopactiviteiten uit te breiden. Om zo succesvol mogelijk in te kunnen spelen op social commerce is een goede voorbereiding essentieel.

Tijdens deze webinar zoomen we verder in op alle mogelijkheden en kansen van social commerce. Je leert wat deze trend exact inhoudt en wat je er in de (nabije) toekomst van kunt verwachten. Daarnaast bespreken we de mogelijke impact van social commerce op je huidige retailstrategie en hoe je ervoor zorgt dat je strategie blijft aansluiten op veranderende verwachtingen en behoeften van de klant.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator SalesMarketingGroup

Organisator van I&C LIVE 23 juni: Bereid je merk voor op social commerce

De Sales Marketing Group bestaat uit een gedreven groep zelfstandige sales en (online) marketingprofessionals. Freelancers ontvangen coaching en kennis om nog succesvoller te worden. Samen als partners en toch zelfstandig werken aan uitdagende opdrachten!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen