Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Medialounge, first floor Theo Thijssenhuis, Amsterdam

Wibautstraat 2

1091 GM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Radicale vernieuwing in de jeugdhulp: The Good, the Bad and The interesting volgens Evelyn Visschedijk

Innovatiewerkplaats Garage2020 is een organisatie die zich richt op jeugdhulp. Samen met inhoudelijk deskundigen, hulpverleners, designers, tech-expers, developers en filosofen proberen zij de jeugdhulp radicaal te vernieuwen. Er wordt in Nederland minder geld gestopt in de jeugd, terwijl de vraag naar jeugdhulp toeneemt. Meer geld erbij is niet per se de oplossing, daarom zoeken we met mensen van buiten de zorg naar nieuwe kansen. Daarbij sluiten ze zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van kinderen en jongeren.

Evelyn Visschedijk, digitale standjutter van Garage2020, geeft een inkijkje in verschillende projecten, de processen, uitkomsten, vakuilen en dilemma’s.
Is deze meetup voor iedereen?

Jazeker! Deze meetup is, net zoals alle andere Icons Meetups, voor iedereen, en gratis bovendien. Dus niet alleen voor studenten en docenten van CMD Amsterdam, maar zeker ook voor andere geïnteresseerden. Alle professionals uit de digitale designwereld zijn uiteraard ook van harte welkom. Na Maike’s verhaal is er tijd om nog even na te praten met elkaar onder het genot van een drankje. Dit is natuurlijk een uitgelezen moment voor studenten om kennis te maken met mensen uit het veld, en voor bedrijven om onze meest gemotiveerde studenten te ontmoeten. Het zal niet de eerste keer zijn dat er stageplekken gevonden worden tijdens de borrel, en dat komt mooi uit, want er zijn altijd wel mensen op zoek naar een goede plek.

Als je op de hoogte wil bijven van toekomstige ICONS meetups schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Programma op woensdag 22 mei 2019 - Medialounge CMD, TTH

15:45 - 16:00 uur: Inloop
16:00 - 17:00 uur: Evelyn Visschedijk — The Good, The Bad, and The Intesting.
17:00 - 18:30 uur: Drinks / meet & greet

Deze meetup is weer in de medialounge op de eerste verdieping van het Theo Thijssenhuis, een van de gebouwen op de Amstel Campus aan de Wibautstraat 2. Vasilis van Gemert en Jan Scholte modereren deze sessie.

Schrijf je alsjeblieft in op deze pagina — voor 21 mei 16:00 — zodat we genoeg hapjes en drankjes kunnen inslaan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Medialounge, first floor Theo Thijssenhuis, Amsterdam

Wibautstraat 2

1091 GM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen