€ 70

ICONS BORREL CLUB

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Hey Days

12 Grote Berg

5611 KK Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een iconische en gemoedelijke (netwerk) borrel voor ondernemende vrouwen. Plop, proef en praat tijdens de ICONS Borrel Club

Over dit evenement

Haal je adressenboekje maar van zolder want tijdens de iconische netwerkborrel van ICONS wordt je niet alleen verleid door al het lekkers en verrast door de fijne ambiance... We verbinden je aan dé Eindhovense powervrouw en versterken je netwerk! Dus vergeet je visitekaartjes niet en knal je adressenboekje maar vol ;)

Niks awkward, stoffige gesprekken en stuntelige speeddates... Ook deze keer een laagdrempelige no-nonsense borrel waar we lachen, brainstormen en connecties leggen. En dat zonder machogedrag. We love it!

Weet je wat daar extra fijn aan is? Niemand hoeft zich te bewijzen. Wij luisteren niet alleen naar jouw struggles, we begrijpen je ook. Ideaal toch?! Want hoe gecontroleerd, gestructureerd en zelfverzekerd we ook overkomen, samen is beter dan alleen!

Wacht niet te lang. Noteer 13-11-2020 vast in je agenda en scoor hier direct jouw ticket.

Informatie:

Ticketprijs €70,00

Locatie: Restaurant Hey Days, Grote Berg 12, 5611 KK Eindhoven

Tijden 19:00-22:00

Pak thuis een pre-bite zodat jij, als grote eter een bodem hebt gelegd (ps geen soep die serveren wij al ;-) Voor kleine eters volstaat hetgeen wij serveren als maaltijd vullend .

De wijnen worden rijkelijk ontkurkt en de ambiance is toegankelijk. Dat betekent dat je casual gekleed mag gaan. Naaldhakken of sneakers, it's up to you!

*Het aantal tickets zijn vanwege de richtlijnen en veiligheidsredenen zeer beperkt.

Als je i.v.m. privacy niet met je snoet op social media wilt verschijnen dan vragen we je dit voorafgaand aan het event te melden via hello@iconseindhoven.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Hey Days

12 Grote Berg

5611 KK Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen