Gratis

ICP Family Camp 2018 - Heal our Land

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kroeze Danne

14 Kappelhofsweg

7495 RN Ambt Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ICP FAMILY CAMP 2018
ICP organiseert van 28 juli t/m 3 augustus 2018 een intercultureel gezinskamp, ook wel ‘ICP Family Camp’ genoemd.

Het thema dit kamp is:

"Heal our Land"

Welkom in een week waarin we met elkaar op gaan trekken. Natuurlijk kent nog niet iedereen elkaar, deze week mogen we elkaar leren kennen tijdens mooie ontmoetingen. Misschien herken je iets in elkaar of leren we wat van elkaar. In dit interculturele kamp mogen we genieten van elkaars cultuur en leren van de interculturele aanbidding van God.

We houden elke dag een moment van bezinning door samen te lezen uit de Bijbel en elke avond is er Praise en Worship. We hopen daarin God te ontmoeten en te genieten van Zijn aanwezigheid. We hopen Hem hierdoor beter te leren kennen.

Daarnaast is er een heerlijk openluchtzwembad in het vakantiecentrum en horen sport en spel activiteiten er natuurlijk ook bij. Dit jaar gaan we ook met de jeugd een theatervoorstelling geven. En gewoon samen tijd doorbrengen, thee drinken en verhalen delen.


Sprekers dit kamp zijn:

 • Hans Eschbach

  Hans Eschbach

  S.O.F.A.K.

  Voorzitter

 • Hans Euser

  Hans Euser

  ICP Nederland


 • Theo Visser

  Theo Visser

  LEEF! Rotterdam

  Churchplanter


Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het kamp?

De locatie van het Kamp is 'de Kroeze Danne' er zijn gratis parkeerplaatsen. Je kan ook met het openbaar vervoer komen (trein, bus) maar dan moet je bij je ticket registratie wel even aangeven dat je opgehaald wilt worden vanaf een trein of busstation.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kan ons een mail sturen via: camp@icpnetwork.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Je ticket afgedrukt meenemen is de snelste manier van aanmelden op het kamp zodra je er bent. Het is ook mogelijk om je ticket digitaal mee te nemen in de Eventbrite app (Android of iOS) op je telefoon of als PDF bestand. Geen paniek als je je ticket toch vergeten bent! Wij hebben ook een lijst met alle aanmeldingen.

Wat mag ik NIET meebrengen naar het kamp?

Alcohol en drugs (en andere verdovende middelen) zijn niet toegestaan op het kamp terrein, dus deze mag je niet meenemen. Medicijn gebruik moet je van te voren even melden.

In de (digitale) flyer staat dat een gezin nooit meer dan €500 betaald, hoe regel ik dat?

Neem contact op met de contactpersoon van jouw gemeente en geef aan met hoeveel gezinsleden je wilt komen en betaal de €500 euro aan de contactpersoon. Je krijgt daarna verdere instucties.

Hoe meld ik mij aan voor een Chalet (6-8 personen)?

Neem contact op met de contactpersoon van jouw gemeente en geef aan met hoeveel personen je in een Chalet wilt en betaal de €625 euro aan de contactpersoon. Je krijgt daarna verdere instructies.

Ik ben Asielzoeker in Nederland, hoe meldt ik mij aan met korting?

Neem contact op met je contactpersoon van jouw eigen gemeente/kerk. Zij hebben de instructies hoe jij met 50% korting kunt aanmelden.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kroeze Danne

14 Kappelhofsweg

7495 RN Ambt Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen