Gratis

ICP Familycamp 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kroeze Danne

14 Kappelhofsweg

7495 RN Ambt Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ICP FAMILY CAMP 2020

ICP Nederland organiseert van 27 juli t/m 31 juli 2020 een intercultureel gezinskamp, ook wel ‘ICP Family Camp’ genoemd.

Het thema dit kamp is: "Ruth"

Samen met andere interculturele geloofsgemeenschappen beleven we een mooie week. Een week vol verdieping in jouw relatie met God en met elkaar. Deze week zal je als gemeente, maar ook als deelnemer een prachtige interculturele ervaring brengen. Maar niet alleen dat. Uit ervaring van de afgelopen kampen weten we dat de Heilige Geest je deze week dichter bij Jezus en bij elkaar zal brengen! Door dit samen met andere interculturele gemeenschappen te doen, kunnen jongeren, ouderen, cultuurgroepen makkelijk met elkaar in contact komen en delen we in de organisatie, taken en kosten.

Welkom in een week waarin we met elkaar op gaan trekken. Natuurlijk kent nog niet iedereen elkaar, deze week mogen we elkaar leren kennen tijdens mooie ontmoetingen. Misschien herken je iets in elkaar of leren we wat van elkaar. In dit interculturele kamp mogen we genieten van elkaars cultuur en leren van de interculturele aanbidding van God.

We houden elke dag een moment van bezinning door samen te lezen uit de Bijbel en elke avond is er Praise en Worship. We hopen daarin God te ontmoeten en te genieten van Zijn aanwezigheid. We hopen Hem hierdoor beter te leren kennen.

Daarnaast is er een heerlijk openluchtzwembad in het vakantiecentrum en horen sport en spel activiteiten er natuurlijk ook bij. Daarnaast is er genoeg tijd om gewoon samen tijd door te brengen, thee te drinken en verhalen te delen.

Registreer je op naam van het team van jouw gemeente.

Veelgestelde vragen

  • Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het kamp?

De locatie van het ICP Familycamp is 'de Kroeze Danne'. Bij de Kroeze Danne zijn gratis parkeerplaatsen. Je kan ook met het openbaar vervoer komen (trein, bus) maar dan moet je bij de opmerkingen invullen dat je opgehaald wilt worden vanaf trein of busstation.

  • Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kan ons een mail sturen via: camp@icpnetwork.nl

  • Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee dat hoeft niet, bij aankomst op de locatie hebben wij lijsten van alle deelnemers per gemeente.

  • Wat mag ik NIET meebrengen naar het kamp?

Alcohol en drugs (en andere verdovende middelen) zijn niet toegestaan op het kamp terrein, dus deze mag je niet meenemen. Medicijn gebruik moet je van te voren even melden.

  • In de (digitale) flyer staat dat een gezin nooit meer dan €425 betaald, hoe regel ik dat?

Neem contact op met de contactpersoon van jouw gemeente en geef aan met hoeveel gezinsleden je wilt komen en betaal de €425 euro aan de contactpersoon. Je krijgt daarna verdere instucties.

  • Hoe meld ik mij aan voor een Chalet (6-8 personen)?

Neem contact op met de contactpersoon van jouw gemeente en geef aan met hoeveel personen je in een Chalet wilt en betaal de €560 euro aan de contactpersoon. Je krijgt daarna verdere instructies.

  • Ik ben Asielzoeker in Nederland, hoe meld ik mij aan met korting?

Neem contact op met je contactpersoon van jouw eigen gemeente/kerk. Zij hebben de instructies hoe jij met 50% korting kunt aanmelden.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kroeze Danne

14 Kappelhofsweg

7495 RN Ambt Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen