€ 75
ICP-training voor gemengde stellen

ICP-training voor gemengde stellen

Venster Acties en details

€ 75

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Leuk dat we zo verschillend zijn, maar soms ook lastig. Wil jij samen werken aan het overbruggen van al die verschillen?

Over dit evenement

Als je niet werkt aan het overbruggen van al die verschillen dan kan het tot problemen gaan leiden. Een interculturele relatie is spannend maar wel iets ingewikkelder dan een "monoculturele" relatie. Het is raadzaam om daar samen bij stil te staan. Te zien hoe cultuur jullie relatie beïnvloedt. Wil je ook effectiever met jullie culturele verschillen omgaan? En ‘bruggen bouwen’ waar dat nodig is? Doe dan mee met deze training, exclusief voor ICP.

Inhoud van de training:

We groeien in zes stappen naar interculturele sensitiviteit en communicatievaardigheid. Je wordt effectiever in je interactie met je partner. De verschillende stappen in het leerproces volgen elkaar logisch op: kennis, inzicht en reflectie leiden tot herkenning.. Je oefent met toepassing van het geleerde en groeit samen in meer gemeenschappelijkheid. We bespreken thema’s die vaak spelen zoals man/vrouw-rollen en financiële steun aan familie. We leren veel van elkaar en niet te vergeten: we genieten van deze ontdekkingsreis!

De trainer:

De trainer is Corina Mushikangondo-van der Laan, ervaren in interculturele communicatie, relatiecounseling en training in intercultureel huwelijkspastoraat. Ze woonde 13 jaar in Afrika en is zelf ruim 17 jaar samen met haar man Claude uit Congo, die de training ondersteunt vanuit zijn eigen ervaring.

Kosten en aanmelding voor de training:

De training bestaat uit 3 avonden is online via ZOOM te volgen. De kosten bedragen €75,00 per stel.

De startdatum wordt bepaald in overleg met de deelnemers. We hopen medio of eind mei te kunnen beginnen. Voor meer info over het programma: stuur een email naar office@icpnetwork.nl of stuur een app naar Corina: 06-28812666

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen