Gratis

ICT Forum '18 “Grip op het ongrijpbare”

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadskantoor Utrecht

Stadsplateau 1

3521 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het 35ste ICT Forum “Grip op het ongrijpbare”.

Business en IT zouden steeds meer hand in hand moeten gaan. De mogelijkheden van IT en komende innovaties zijn oneindig, maar kunnen wij alle technieken achter de buzzwoorden (digitale transformatie, IOT, IB, zero/no/low coding…) in lijn brengen met ICT-dienstverlening die voor iedereen past en die heel herkenbaar is voor ons. Hoe past Gartner’s ‘Bimodal-IT’ concept binnen het gemeentelijke informatielandschap. Zou je kunnen kiezen voor wegwerp software die buiten de architectuur geplaatst kan worden en is de bestaande gemeentelijke architectuur daar robuust genoeg voor. Hoe gaat het met eenmalige investeringen en de structurele kosten die daar het gevolg van zijn. Daar willen we graag met elkaar over in “debat”.

In het eerste uur zullen meerdere sprekers een visie geven op een snel veranderde markt en de wijze waarop technologie dat juist vereenvoudigd, maar ook juist complexer kan maken.

De volgende personen hebben in ieder geval al toegezegd een bijdrage te leveren:
- Jan-Willem van Brummelen, CIO Gemeente Zaanstad

- Jos Lindhout, CIO Gemeente Alphen aan den Rijn

- Jorinde ter Mors, directeur publieksdienstverlening Gemeente Utrecht

Tijdens het eten is er gelegenheid om daar verder over te praten en sluit het avonddeel daar op interactieve wijze op aan.

Dit Forum is voor deelnemers uit de centrale en lokale overheid, SLTN Inter Access behoudt zich het recht voor om inschrijvingen te weigeren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadskantoor Utrecht

Stadsplateau 1

3521 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen