IDENTITY 2016
Verkoop beëindigd
IDENTITY 2016

IDENTITY 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landvast

4 Haven

2951 GC Alblasserdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

IDENTITY 2016 komt er aan. Een conferentie waar we met elkaar gaan reflecteren, nadenken en vooral opzoek gaan naar onszelf. De basis van een sterk bestaan, stabiel gezinsleven of een sterke maatschappij is jouw identiteit als persoon.

Deze conferentie is uitermate geschikt voor iedereen die meer wil leren over zichzelf, moeilijk vind zijn emoties en gevoelens te uiten, vaak sub-assertief, passief of agressief reageert. Maar ook mensen die redelijk stabiel staan in wie ze zijn, maar graag nog meer handvaten willen krijgen om zichzelf meer en meer te ontdekken. Want...

Jezelf ontdekken is een doelstelling die je leven lang door duurt!

Dus durf jij na te denken over de diepe vragen die in elk mens spelen: Wieben ik? Hoe leer ik mezelf vertrouwen? Waar leef ik voor? Hoe reken ik af met mijn onzekerheid? Hoe uit ik mijn emoties en gevoelens? Hoe geef ik op een gezonde manier mijn grenzen aan?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam heeft een ruime mogelijkheid aan gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur. U bent dus zonder kosten verzekerd van een gratis parkeerplaats voor de hele conferentie.

Is mijn registratie/ticket overdraagbaar?
U mag uw ticket overdragen aan iemand anders, wel word elk ticket eenmaal gebruikt, dus draagt u er zorg voor dat u niet dubbel komt mocht u het overgedragen hebben. Mocht dit wel het geval zijn dan kunt u aan de deur (als er nog plaatsen zijn) voor €3,00 een ticket kopen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?
Het is wel verplicht om je ticket afgedrukt mee te nemen naar het evenement zodat de ticketcontroleurs je ticket kunnen inscannen. In uitzonderlijke gevallen werkt dit ook met een smartphone. Ons advies is om je ticket op papier uit te printen en mee te nemen. Kunnen we je niet registreren met je ticket (indien via smartphone), dan kan je voor €3,00 een ticket aan de deur kopen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landvast

4 Haven

2951 GC Alblasserdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen