IDENTITY 2016
€ 4,22
IDENTITY 2016

IDENTITY 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Landvast

4 Haven

2951 GC Alblasserdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

IDENTITY 2016 komt er aan. Een conferentie waar we met elkaar gaan reflecteren, nadenken en vooral opzoek gaan naar onszelf. De basis van een sterk bestaan, stabiel gezinsleven of een sterke maatschappij is jouw identiteit als persoon. 

Deze conferentie is uitermate geschikt voor iedereen die meer wil leren over zichzelf, moeilijk vind zijn emoties en gevoelens te uiten, vaak sub-assertief, passief of agressief reageert. Maar ook mensen die redelijk stabiel staan in wie ze zijn, maar graag nog meer handvaten willen krijgen om zichzelf meer en meer te ontdekken. Want...

Jezelf ontdekken is een doelstelling die je leven lang door duurt!

Dus durf jij na te denken over de diepe vragen die in elk mens spelen: Wie ben ik? Hoe leer ik mezelf vertrouwen? Waar leef ik voor? Hoe reken ik af met mijn onzekerheid? Hoe uit ik mijn emoties en gevoelens? Hoe geef ik op een gezonde manier mijn grenzen aan? 

Bestel dan nu jouw kaarten en zorg dat je erbij bent op zaterdag 10 december 2016 van 11.00 tot 16.30 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Veelgestelde vragen
Hoe bereik ik het evenement en wat zijn de parkeermogelijkheden.
Cultureel Centrum Landvast heeft ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Bushalte De Dam, Alblasserdam is de dichtstbijzijnde bushalte, vanaf hier het is 5 minuten lopen naar Cultureel Centrum Landvast.

Hoe kan ik de organisatie bereiken?
0900-4462739 (IGMAR EZ)

Kan ik mijn registratie/ticket overdragen aan een andere persoon?
Ja, dit is mogelijk. De naam op het ticket is niet relevant. Belangrijk is dat het unieke ticketnummers zijn. Je mag dus ook meerdere kaarten op jouw naam bestellen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Ja, vanwege de verwachte drukte is het niet mogelijk om je ticket via smartphone te tonen.

Wat is het restitutiebeleid?
Tot 30 dagen voor het evenement kan jij je ticket nog annuleren. Hiervoor krijg je dan 50% van de kosten terug, dit i.v.m. de kosten die worden gemaakt voor elk verkocht ticket.

De naam op de registratie/het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?
Ja, dat is prima. De naam op het ticket is niet relevant. Belangrijk is dat het unieke ticketnummers zijn. Je mag dus ook meerdere kaarten op jouw naam bestellen.

 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Landvast

4 Haven

2951 GC Alblasserdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen