Gratis

IDnext meetup - Identity en Privacy (een update over de laatste ontwikkelin...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Surfnet

Moreelsepark 48

3511 EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het doet ons veel plezier u uit te nodigen voor de IDnext meetup dat in nauwe samenwerking met Surfnet op 13 december van 12:30 - 17:30 plaatsvindt in Utrecht.

Privacy by design en digitale identiteiten

Innovaties volgen elkaar in een hoog tempo op en de invloed op ons dagelijks leven is immens. In deze technologische gedreven wereld, is het duidelijk dat de bescherming (privacy) van een digitale identiteit steeds belangrijker wordt omdat er steeds meer informatie wordt gedeeld tussen consumenten en bedrijven. De snelle groei van de digitalisering in de maatschappij zorgt voor een exponentiële groei van online en ook mobiele diensten. Het is dan ook van vitaal belang voor zowel publieke als private organisaties voorop te blijven op de huidige en nieuwe trends voor het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten voor consumenten en burgers waarbij de bescherming van de privacy voorop staat.

Het thema van de Meetup is omtrent 'Digitale identiteiten en Privacy'.

Met deze Meetup bieden IDnext en Surfnet een platform voor publieke en private organisaties om dit onderwerp te bespreken, rekening houdend met het belang en de privacy van de digitale identiteit, het verhogen van de (digitale) bewustwording en dus ook de belangen vanuit verschillende perspectieven.

Deze middag kunt u o.a. presentaties verwachten van: Arnold Roosendaal (Privacycompany), Arnout Terpstra (Surfnet), Professor Aiko Pras (Universiteit Twente).

Laat u inspireren door gerenommeerde sprekers die hun kennis en expertise met u zullen delen. Daarnaast bieden IDnext en Surfnet een kans aan (startende) bedrijven om hun innovatieve ideeën en producten middels een elevator pitch te presenteren.

Wat is Surfnet?

Surfnet zorgt ervoor dat studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers eenvoudig, betrouwbaar en grenzeloos kunnen werken en samenwerken met de best mogelijk ICT-voorzieningen. Meer informatie over Surfnet.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Surfnet

Moreelsepark 48

3511 EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen